"Olen suhelnud igasugustes kohtinguportaalides ja käinud väljas üritustel (see küll teine teema), aga üks asi on küll, mida olen märganud viimase viie aasta jooksul järjest süvenevat ning ma ei räägi ainult enda kogemusest, vaid ka sõbrannade kogemusest," kirjutab ta. "Nimelt, mehed ei viitsi enam isegi naistega kokku saada.

Täiesti tavaline on see, et Tinderis näiteks peab olema just naine see, kes teeb ettepaneku kokkusaamiseks. Täiesti tavaline on ka see, et match'i puhul pole tihti enam mees see, kes esimesena kirjutab. Olgu, mõni kirjutab "tere", aga see näib justkui pealesurutud viisakus nende poolt. Täielik huvipuudus ja mul omast arust pole ka koledad pildid üleval.

Jah, on mingid teatud hetked, kus ollakse väga huvitatud kohtumisest, lepid veel kokku, et nüüd kohe-kohe saame kokku ja siis ollakse järsku kadunud või öeldakse lihtsalt, et praegu on väga kiire ja ehk kunagi hiljem. Teiste sõnadega, taganetakse oma otsusest.

Sellist asja ei olnud veel viis kuni kümme aastat tagasi. Mis toimub? Kas tõesti meestel pole enam huvi isegi kohtumisteks? Ei mingit uudishimu kellegi lähemalt tundma õppimiseks?"

Mehed, avaldage arvamust, millisel juhul te näete, et naine on kohtumise vaeva väärt ja millal otsustate, et lihtsalt veebivestluseks asi jääbki?