Saime selle korteri juba paari aasta eest. Kuna see on ühe Teele tuttava oma, kes elab välismaal, siis andis ta selle üsna soodsalt. Ta töötab Londonis IT-valdkonnas, mis tal hädal selle üürirahaga. Tal peamine, et korteris normaalsed inimesed, kes seda põlema ei pane või tehnikaga minema ei jookse.

Meist kumbki pole tsölibaadis, ikka on nende kahe aasta jooksul erinevaid kutte olnud. Kuna on kolmetoaline ja meie mõlemad toad pole läbikäidavad, ei ole ka probleemi, kui keegi vahel ööseks jääb. Mõõdukas koguses muidugi. Kõik muutus aga jaanuaris. Ühel peol kohtas Teele Andersit, 25aastane, pikka kasvu, kenade siniste silmadega. On palju lugenud ja saanud bakalaureusekraadi majanduses. Töötab kuskil büroohoones ja teeb tähtsaid asju. Oi kui täiuslik! Tegelikult on ta paras eluvend, kelle jaoks pole probleemiks juba esmaspäeva õhtul vahuvein avada ja hiljem linnapeale trallitama minna. Tüübil on Facebookis üle 1000 sõbra ja tema pilte vaadates tundub, et iga kord on tal mõni erinev tibi käekõrval.

Nüüd siis Teele ja Anders. Teele on üldiselt ikka korralik tüdruk, hästi ilus, aga pigem tagasihoidlik. Ma mõtlesin, et küll see Andersi-maania peagi üle läheb, aga eksisin. Teele muudkui õhkab tema järele. Kuskil veebruaris hakkasin märkama, et tegelikult on Anders kogu aeg meie juures. Tulen töölt suhteliselt hilja õhtul. Kohe kui uksest sisenen, näen Andersi jalanõusid. Ja nii iga õhtu. Talle meeldib napsitada ja ta haarab ka Teelet sellesse kaasa. Istuvad siis poole ööni ja jutustavad nii kõvasti kui saab. Panevad vahepeal muusika ka põhja. Ma ei jõua lõputult vaielda ja norida selle üle. Ega ma elu jooksul ka ise paras nunn pole olnud.

Mitu korda olen piinlikust tundnud, kui tualetti lähen. Mis hääled? Seksivad, jah.

Olen Teelelt küsinud, miks Anders kogu aeg seal on, ta saab pahaseks, et see ju tema kutt ja pole üldse minu asi. Kui vahel ka Andersit pole, siis ta on oma sõpradega kuskil linnas pidutsemas. Saabub ikka vastu hommikut. Kahtlen juba, kas tal oma korter alleski on. Miks raha raisata, kui saab naise kulul elada. Aga mina maksan ikka pool üürist ja kommunaalidest. Võiks muidugi rääkida, et jagaks kolmeks, aga seda ma ju ka ei taha, et ametlikult kolmekesi seal elame. Mina ja paarike, kui lõbus!

Ilmselt ei jää midagi muud üle, kui kolingi peagi minema, seda hullumaja kaua ei kannata.