Esiteks, riigilõivu tasumisel on lapse hind kuni 15 aastasel isikul. Ma isiklikult tean, et isik saab täiskasvanuks 18aastaselt. Kes on siis eesti riigi arvates 16- ja 17aastased, kui nad peavad riigilõivu eest täishinda maksma?

Teine näide on veekeskus. Kui minna perega veeparki päeva veetma, siis nende jaoks on peres ema, isa ja kolm last. Terviseparadiisis (Pärnu veepark — toim.) on pere kaks täiskasvanut ja kaks last kuni 15aastased.

Mind lihtsalt ajab marru see, et kui lähme viiekesi siis pean võtma perepileti ja lisaks kaks eraldi sooduspiletit, kuna veekeskuse jaoks pole 16- ja 18aastased lapsed minu pere ning piiranguga kaks last pere kohta. Näiteks, kui peres on kuus last, siis nad ilmselt ei saa kunagi veeparki minna, sest vähemalt neli neist lastest ei kuulu pere alla.

Saate vastu aru, mida ma silmas pean? Arvan, et Eestis võiks olla kindel seadus, mis ütleb et laps on kuni 17aastane ja täiskasvanu elu algab alates 18. eluaastast. Tekitab lihtsalt masendust muidu. Kuskile pole soovi ega tahtmist minna, sest hinnad Eestis ju väga kallid üleüldiselt.