Olgem ausad, umbes 80 protsenti meestest on ikka väga koledad: õllekõhuga, paksud, kiilanevad, karvased, ei hoolitse enda eest, ilmetud või koleda näoga. Keskmine naine ei saa endale vastavat meest, ta saab tegelikult inetu, sest neid on koledatest naistest palju rohkem. Ilusaid mehi on aga ilusatest naistest sadades kordades vähem, mis tähendab, et iga ilus naine ei saa endale ilusat meest, vaid peab leppima kiilanevate ja paksudega.

Juba põhikoolis teab iga tüdruk sadu ilusaid tüdrukuid ja üht-kaht ilusat poissi. See tähendabki, et suuremal osal naistest pole mingit valikut, vaid peavad leppima koledate meestega. Isegi üle keskmise naisele lähevad koledad mehed, sest vaid mõned väga kaunid naised napsavad ilusad mehed ära. Seejuures on isegi need naised ebakindlad, sest see mees saab iga kell igasugust naist panna. Ja ma ei mõtlegi modellilikult, vaid tavamõistes ilusaid.

Kas teie lepite koledate meestega, sest pole kõige ilusamad naised? Mina oleks küll parema meelega üksi, kui seksiks koleda mehega, kes tahab mind ainult seepärast, et peab mind tema vääriliseks. See on ausalt öeldes solvav.