Miks ma ei tohiks emana käia sõbrannadega tantsimas? See ei tähenda ju kohe, et ma mingil suvakal end tualetis panna lasen või võõrastel meestel endale välja lasen käristada.

Ma tegelikult ei lase seda kõike ka praegu teha, kui mul lapsi ei ole ja ma ei näe, et see peaks tulevikus muutuma. Mina käin klubis koos sõpradega või ka oma elukaaslasega ja seda vaid kahel eesmärgil: et koos lõbutseda ja tantsida. Ausalt öeldes ma vaevu ostan sealt endale üldse jooke, sest hinnad on kallid ja ma ei viitsi olla üks neist, kes klubi sulgemise ajal turvamehe abiga välja toimetatakse. Ja ma ei satu sinna iga nädalavahetus ka, vaid pigem kellegi sünnipäeva ajal või kui esineb mõni mulle meeldiv bänd või laulja.

Paljude nende sõprade seas, kellega ma koos klubides käin, on ka värsked emad. Või no ütleme nii, et päris sünnitusmajast nad minuga välja just ei tule, aga nende laps on saanud juba lasteaiaealiseks ja võib vabalt ka mõne reedeõhtu vanavanematega koos veeta. Need emad on väga viisakad ja soovivad samuti lihtsalt endale meeldiva artisti taustal tantsida. Eks vanusega tuleb muuta lihtsalt seda, millistesse klubidesse sa oma jala tõstad.

Kas emadele on lubatud siis ainult kuskil tantsuklubis sambat tantsida või? No tõesti ei mõista selle staarihakatise arvamust.