"Väga tüüpiline on olukord, kus naine lööb end hommikul lille ja läheb enesekindlal sammul tööle, aga kohe, kui koduuksest sisse astub, viskab need viisakad riided seljast ning tõmbab jalga välja veninud retuusid ja augulise t-särgi. Viimane on ehk veidi üle paisutatud, aga selge on see, et koduriided kipuvad olema pigem vanad tööriided või abikaasa kulunud rõivad, mis päevavalgust enam ei talu. Miks me arvame, et kodus mehe pilgu all võib näha välja nagu koiliblikas, aga samas ei julgeks sellisena iial isegi kodulähedasse toidupoodi minna?

"Ma tõepoolest ei imesta, et kui naised näevad kodus välja nagu rääbakad, lähevadki mehed otsima uut ja paremat. Selles suhtes mulle meeldib moslemikultuuri suhtumine, kus naine teeb ennast ilusaks oma mehe jaoks, mitte selleks, et välja minnes teistele meeldida. Mitte, et ma oleksin ise valmis endale välja minnes kotti pähe tõmbama, aga iseenesest suhtumine on õige.

"Ja tegelikult ei taha ma keskenduda ainult sellele, millisena sa end kodustes riietes meestele näitad, vaid ka sellele, kuidas see sinu mina-pilti kujundab. Osta endale ilusad koduriided ja pane tähele, et peeglist möödudes ei pööra sa mitte pilku eemale, vaid jääd seisma ja imetlema. Ka koduriided võiksid olla sellised, mille kandmist sa päriselt naudid ja milles end ilusana tunned. Ma ei pea siin silmas pitsi ja satsi, aga ühed sametist dressid oleksid ju väga ilusad.

"Nii otsustasingi mina kõik oma vanad ja väljaveninud riided minema visata ning asendasin need uutega. Pole vist midagi imestada, et ka mees imestas ühel õhtul koju tulles, et kui ilus naine tal köögis askeldas."

Lugeja, mis sina arvad, kas sel on vahet, milliseid riideid sa kodus kannad?