Sõda on meeste mäng, meeste leiutatud, meeste juhitud ja meestele meelepärane. Nüüd ei saa siis mehed ise enam oma mängumaal hakkama ja tahavad ka selle kohustuse naiste kaela veeretada. Tahaksin näha meest, kes on valmis 9 kuud last kandma, loobudes väga paljudest lõbustustest, mis sel ajal keelatud on ja siis veel ka tahaksin näha seda meest, kes kannataks sünnitusvalud välja ja suudaks lapse ilmale tuua. Suur enamus mehi ei oska seda vaeva hinnata. Kui nine sünnitab peale 9 kuud lapseootust, siis eostaja suurim mure on tormata sõpradega “titevarbaid kastma”.

Tihtipeale jätab see mehepoeg oma pere kus see ja teine, otsib uue naise ja kukub avalikult kurtma, kuidas ta nüüd oma pisikesest sissetulekust peab eelmist naist — mitte last! — üleval pidama. Naised kasvatavadki lapsed ise üles, sest teisiti ei olegi mõeldav, seda vaatamata naiste oluliselt väiksemale palgale. Tööd teevad nad võrdselt meestega 8 tundi päevas, aga peale tööpäeva ei lähe nad pubisse õllekest libistama vaid lapsele lasteaeda järele ja talle koju süüa tegema. Ja nüüd julgeb mingi hale vennike siia tulla vinguma, et miks naised metsas luuremängu ei mängi koos nendega! 

Sellise rumaluse peale tekib küll tunne, et mehed on üks mõttetu sugu, mis paarisaja aasta jooksul välja sureb, sest teadus areneb ja naised saavad oma lapsed kloonimise teel, ilma nende äbariketa, kes isegi omeleiutatud mängudega enam ise hakkama ei saa.