Tutvusime pool aastat tagasi, ei hakkaks pikemalt sel teemal peatuma, kuid sellega kaasnesid nii head suhted kui seks. Me ei kohtu väga tihti mehe töö tõttu — sõidab palju ringi. Meile mõlemale sobib selline elu. Kohtusin kallimaga, kui ta oli just läinud enda elukaaslasest lahku, kellega oli kuus aastat koos elanud. Mees ütles, et armastus sai läbi, suhe oli oma aja ära elanud ja ma ei peaks muretsema. Lapsi neil pole.

Armastusest me polegi veel rääkinud, kuid tundsin, et ta hoolib minust järjest rohkem ja ka voodis sobime. Kuni eelmise neljapäevani oli kõik väga hästi … Kuni sõbranna nägi mu kallimat oma endisega suudlemas. Seejuures polnud tegemist põsemusi, vaid pika ja tundelise suudlusega. Sõbranna ei tahtnud alguses rääkidagi, aga paarike olevat käitunud väga kirglikult. Tean, et mul peaks olema hea meel, et sellest kuulsin, kuid olen uudisest täiesti löödud.

Mees ei ole mulle helistanud. Ma ei taha talt otse küsidagi. Miks ta ütles, et suhe on läbi, kui see pole nii? Kas ta läheb tagasi selle naise juurde ja kogu jutt oli vale? See peab olema neil hiljuti tekkinud asi. Kas ta tormas liiga ruttu uude suhtesse või armastab tõesti oma endist? Kuidas saada talt ausat vastust?