"Kui kodus on võtta:

  • ca 200 kg soolatud sealiha,
  • 50 kg rukkijahu,
  • 50 kg kaerajahu,
  • 25 kg nisujahu,
  • 200 pdl. 30% äädikat,
  • 200 kg suhkrut säilinud veel 2004.aastast,
  • 600 pakki kohvi säilivusajaga 2022-2024,
  • 60 kg mett,
  • 200 kg kuivaineid erinevaid,
  • 1-1.5 kg maitseaineid,
  • 120 purki oliive,
  • 120 purki tomatipastat,
  • kurgi konserve,
  • 14 kasti kala konserve,
  • 500 pakki teed,
  • vähemalt 100 liitrit piiritust desinfitseerimiseks,
  • 400 liitrit erinevaid mahlasid kestvusega 2-3 aastat
  • mõned moosid,
  • medikamendid,
  • toidulisandid,
  • kaks euroalusetäit vett.

Kõik muu eluks vajalik roheline/köögivili ostetakse poest nädalaks ette. Leiba küpsetatakse ise.

Kõiki asju tarvitatakse kehtivusaja lähenedes ja kord kuus asendatakse uutega.

Samuti on tagavaraks hügieenitarbed, WC paber jm.

Igal normaalsel perenaisel peab olema kodus aastavaru, et mitmeliikmeline perekond häda korral ära toita."

Lugejad, kas nõustute, et sellist kogust toiduvaru kodus hoida on normaalne? Kas teie oma praeguse varuga saaksite terve aasta hakkama?