Aga kas sina enda meest armastad? Praegune kirjutis jätab suhteliselt egoistliku inimese mulje: “Kui tahan, söön ja lähen veel paksemaks, lapsed ei saa nagunii veel aru … VEEL.” Esiteks annad sa neile halba eeskuju. Ma ei pea silmas seda, et peaksid olema väga kõhn. Aga tee sporti mitte enda välimuse pärast, vaid seetõttu, et näidata lastele — sport on lahe. Muidu hakkavad nemadki tulevikus kooki õgima.

Teiseks — kas sa tahaksid pigem, et su mees oleks paks või heas vormis? Kui eelistaksid viimast, siis miks peaks mees tahtma endale lodevat ja ülekaalulist naist? Sa ei austa teda ju üldse, kui lööd isegi käele sellele, et ta petab. See ei aita, kui tead põhjust! Seejuures on kõik üsna lihtsasti lahendatav. Sul on valida, kas hakkad teisi enda ümber austama või ootad, et mees tõsiselt ära armub. Sellisel juhul saad iseennast ja laiskust süüdistada, et jätsid lapsed isata, kuna ei suutnud end kokku võtta.

Edu sulle! Olen ise ka hetkel samas seisus. Lisaks söömisele, kaalutõusule tekkis mul veel alkoholiprobleem. Aga siis, kui tervis läks seetõttu kehvaks, tuli ka mõistus pähe.