mees — Mini kandku tõesti need, kel ilusad jalad. Vanus ei loe üldiselt, aga millegipärast armastavad viimse vindini mini omale selga ajada just eriti turskete kintsudega võis siis ilgelt kõverjalgsed emased ja vaatepilt on tõesti rõve. Olgu nad kasvõi alla 20, aga kui võimas lihaladu ikka kogu kannikapaariga saba alt välja valgub, siis astun tänaval suure kaarega eemale. Ja ega see vaatepilt ka parem pole, kui sealt serva alt nagu krakovi suitsuvorsti pool rõngast välja paistab.
Mõned neljakümnendatesse ja üle selle kalduvad mamslid käivad hoolega riistaruumis jumpamas ja siis veel solaariumist viimast võtmas, pärast veavad ka omale vaevu katvad hilbud ümber. Ega seegi miski kena vaatepilt ole kui juba kortsuva ja lõtvuva naha all muhku trimmitud kummalised mügarikud ja pinguli turritavad veresooned mööda jalavart kõigile vaatamiseks välja on sätitud.
Saatke nüüd mind kasvõi …., aga sama meelt on ka enamus mehi muideks. Kes parasjagu lihajahil, sellele läheb muidugi vägagi peale.
Kui te just ei taha eluks ajaks jahitavaks lihaks jääda?

mees arvab - Kõige rohkem häirib ja teeb kurvaks kui naised oma välimusele tähelepanu ei pööra.
Minult ei ole küll küsitud, aga arvan ikka:
-tehke hea juukselõikus
-hooldage juukseid, et ei oleks näha katkenud juukseotsi, parem ilus lühike juus kui hooldamata pikk
-kui juuksed on hallid ja värvite neid, siis ärge unustage et juuksed kasvavad, see on inetu kui pealael on näha koledat värvi aluskarvu
-kandke lühikest seelikut ainult siis kui on ilusad jalad, võid olla noor, aga jämedate kintsudega miniseelik kokku ei sobi
-kandke liibuvaid pükse ainult siis kui tagumik on proportsioonis kehaga
-ka liibuvaid toppe ja kleite ei maksa kanda kui on vöökohal lisakilosid
-mood on praegu väga liberaalne, võimalusi on kõigile. Ei tohi unustada, et riided võivad varjata meie puudusi ja tuua esile häid külgi

Neiu 50 pluss — Naine võib riietuda muidugi nii, nagu ise tahab. Aga kõike ei ole teistel ilus vaadata. Kui naine tahab olla daam, siis daamile on iseloomulik taju, mida ja kuhu selga panna, mis teda kaunistab ja mis mitte.
50-aastast hobusesabaga ultraminis “tütarlast” on siiski kuidagi nukker vaadata, olgu tema figuur milline iganes. Aga kui 50-aastane ei ole täiskasvanuks saanudki, siis pole midagi teha, oma varjust üle ei hüppa. Maitselagedaid inimesi on ju palju ja iga pada leiab oma kaane.