Olen 30aastane mees ja kirjutan teile inspireerituna teie portaalis ilmunud lugejakirjast: Pahane mees: naised on seksiga kohe nõus, suhte osas aga ära otsustada ei suuda! Mul on ka sarnane kogemus, mida tahaksin jagada ja nõu küsida, mida peaksin tegema.

Sain naisega, kes mulle väga meeldib, tuttavaks üle kolme kuu tagasi töö kaudu. Hakkasime suhtlema, varsti läksime juba kohtingule ja asi läks päris ruttu üsna tõsiseks. No vähemalt minu arust.

Just siis, kui pidasin vaikselt plaani teha naisele ettepanek hakata koos elama, mainis ta mulle nii umbes nagu muuseas, et sai kokku oma eksiga ja plaanib veel saada. Et ta ikkagi pole üle saanud temast lõplikult. Naine palus mul mõistev olla ja anda talle natuke aega, kuni ta oma asjad selgeks mõtleb. Neil olevat olnud hästi raske lahkuminek ja oli ka pikk suhe.

Minu jaoks oli see täitsa imelik ja ootamatu situatsioon, aga kuna see naine mulle nii väga meeldis ja siiani meeldib, siis ma olin nõus ootama. Kuid ma ei teadnud, et pean ootama kuude viisi.

Nüüd ongi selline olukord, et pea kaks kuud on naine olnud oma eksi ja minu vahel. Me saame ikka vähemalt iga paari päeva tagant kokku, aga seda, kui palju kohtub ta oma eksiga, ma ei tea ja ei taha enam küsida ka. Seda olen küll mitu korda küsinud, et millal ta lõpuks ära otsustab, kummaga kokku ta jääb, aga naine ütleb, et ta ei suuda. Ja et miks ma ei või talle siis veel natuke aega anda.

Kas teil on kogemusi selliste suhetega, kus teine pool ei suuda ära otsustada kahe inimese vahel? Ma võin oodata, aga ma tõesti enam ei tea, kui kaua ma suudan. Kui kaua oleks normaalne oodata?