Olen 33-aastane mees ja olen olnud koos oma kallimaga veidi üle viie kuu. Mai keskel tuleb meil poole aasta tähtpäev ja ma tahaksin väga ta romantiliselt piknikule viia ja seal abieluettepanek teha. Samas natuke kardan, et äkki see on tema arvates liiga ruttu, sest me isegi ei ela veel koos. Aga lihtsalt ma olen ise nii kindel juba, et tahan temaga oma elu koos veeta ja mulle meeldiks küll juba sel suvel abielluda.

Ma saan muidu oma kallimaga kõigest rääkida, aga sellist asja ju ei hakka küsima, kas ta on kihluseks valmis, sest mis üllatust siis enam oleks. Ma tegelikult usun või vähemalt väga loodan, et tal pole kihlumise vastu midagi, aga samas natuke kardan, et äkki ta ehmatab, et ettepanek tuleb liiga vara. Sest mäletan, et kui kolm kuud tagasi ütlesin talle esimest korda, et ma teda armastan, siis ta küll veidi ehmatas ja ütles pärast, et ei osanud sellist asja nii ruttu oodata. Nüüd on ta muidugi sama asja ka juba mulle öelnud.

Asi on ka selles, et mu kallim on minust päris palju noorem, ta on kõigest 25-aastane. Tema sõbrannadest küll keegi veel abielus pole ja võib-olla tema ka sellepärast arvab, et on veel vara... Kui ma ainult teaks, mida ta sellest mõtleb.

Targad naised, kas oskate mulle nõu anda, kuidas saaksin maad uurida, et kas ta on kihlumiseks valmis või mitte? Äkki teil on mõni hea nipp, mille peale mina mehena lihtsalt ei tule.