Mees selgitab:

Kui mehed armuvad täiega siis nii, et naise eest surma minek on sama, mis soolatoosi ulatamine. Aga millest ma aru ei saa, on see, mida tähendab “ainult seksi” peal väljas? Seks ongi ju ülim lähedus, kui kontekstiks on armastus. Oled netis — pole väga lähedane, räägid telefoniga — parem, kohtingul sama laua taga — veel parem, kõrvuti- päris hea, süles ja kallistate — veel lähedasem… kuhu edasi on siit veel minna? Jah, kurdetakse — seksisime kohe ja mees kadus. Aga miks kadus? Sest siis on ka näha, kui palju tahab naine ise meest vastu. Kas naine ihaldab ikka MEEST või ainult tema TÄHELEPANU? Ja muidugi on seks otsetee ka selleni, kas mees ISE ka hea on.

Tagasi armumise juurde. Meelde jäävad nad kõik. Need on kõige kirkamad hetked elus. Kes armub nii et teda vastu ka armastatakse on sel perioodil väga õnnelik.
Seda ei tule elus väga tihti ette, seetõttu on armumised ka kõige väärtuslikumad mälestused.

Julgen väita, et naine, kes tahab küll, et teda armastatakse (tähelepanuga üle ujutamine ju), aga vastu ei armasta, ei näe ka päriselt seda suurt armastust mehe poolt, sest see sureb enne välja, kui ei leia vastukaja. Üldiselt sellises küünilises kohas nagu Eesti on armastusel raske tekkida. Algusjärgus on seda lihtne ise lämmatada ka, teades, mis on tulemas ja teades ka, kui valus on hiljem haiget saada, kui midagi nihu läheb. Kes kardab valu see kardab ka armastust.