“Võin kohe alguses öelda, et sa ei ole ainuke, kes kogeb sellist faasi suhtes. Miskipärast on nii, et kuskil pooleteist kuni teise aastani jõudes, lõppeb suhtes naisest hoolimine. Ilmselt on mehed arvamusel, et naine on nende oma ja pole tarvis enam flirtida vms.

Mina kogesin samasugust olukorda enda suhtes. Ühel hetkel oli mehe poolt tähelepanu ja armastus justkui kadunud. Üritasin samuti mitmed korrad temaga sel teemal rääkida, kuid asjatult. Kuni lõpuks jõudis meil tee sinnani, et olime piiri peal: kas minna lahku?! Ilmselt see avas meil mõlemal (rohkem just mu mehel) silmad, et kus tekkis viga.

Suhe toimib kahe inimese vahel ja seda ei saa üksinda “juhtida”. Kui tunned, et su kaaslane ei anna sulle piisavalt tähelepanu ja ei taha sel teemal rääkida, soovitan proovida suhte-/perenõustaja külastamist. Samuti ürita teha mehele selgeks, et sa pole rahul ja, et asjad võivad viia lahkuminekuni.

Tihtipeale võivad mehed tunda, et naine on liiga pealetükkiv või ei lase mehel üksinda/sõpradega olla. Võib-olla ongi mehe jaoks selles probleem?

Väga soovitan teil endil läbi mõelda, kuidas parem on ja mis võiks teid aidata. Kui juhtub nii, et tee viib lahkuminekuni, ei ole hullu. Oled tugev naine ja saad hakkama!

Soovin teile siiralt kõike paremat ja loodetavasti leiate sobiliku lahenduse!”