Tere, saadan teile oma pikaaegse mure. Nimelt on lugu selles, et käin veekeskuses koos oma 19-aastase pojaga ja kahjuks käib ta minuga siiamaani naiste riietusruumis. Tean, et see kõlab väga imelikult ja mul on endalgi tihti häbi tema pärast.

Oleme olnud juba aastaid üsna aktiivsed veekeskuse külastajad. Kahjuks pole ma talle selgeks suutnud teha, et nii suured poisid enam emaga koos riietumas ei käi. Ükspäev pojaga taas veekeskust külastades lausus mingi mammi, et poiss võiks meeste riietusruumi minna, aga mina ei vastanud talle midagi.

Olen oma pojaga rääkinud sel teemal, et aeg oleks hakata iseseisvalt meeste poolel käima, aga ta keeldub sellest kategooriliselt. Mure on mul igatahes suur, kuna viimane kord veekeskust külastades tekkis tal saunas erektsioon ning sellest tõusis suurem tüli teiste saunas viibijatega.

Minu probleem seisnebki selles, et kas tõesti olen mina midagi tema kasvatamises valesti teinud, et see olukord hetkel selline on, sest tegu on tavalise noormehega, kes lõpetas juunis gümnaasiumi ning septembris on tal plaanis edasi kõrgkooli minna. Mis tema peas toimub, seda ma ei tea — ise arvan, et probleem võib olla selles, et pojal pole kunagi isa olnud, sellest tingituna on ta juba väiksest poisist peale minuga koos naiste poolel käinud. Kas see tõesti on talle nii määravaks saanud?

Meil on komme ujulas käia üldjuhul kord nädalas. Ilusate ilmade puhul pole seegi vajalik, sest siis saab rannas ka mõnusasti aega veeta. Tavaliselt ma hakkan juba kodus närveerima, kui tean, et pojaga ujulasse minek ees on, sest ma tean täpselt, mis varsti juhtuma hakkab.

On kellelgi sellise olukorraga varem tulnud silmitsi seista või olen ma ainuke ema, kes taolise murega on? Tean, et poeg on täisealine ning paljudel võib tekkida küsimus, et kuidas üldse ujulas viibiv personal laseb sel üldse sündida, aga ega keegi vägisi teda minu juurest ära ju ei kisu. Kõrvaltvaatajale võib tunduda tõesti see asi väga veider, aga asi on siiski naljast kaugel…

Pöördun viimases lootuses teie poole, et äkki oskate teie mulle midagi oma kommentaariumis soovitada. Tänan teid juba ette ära!