"Mis te, sinisilmsed, arvate, et uue mehega ei tule argipäev? Esimesed kuud kuni pool aastat on muidugi kõik põnev. Seks kasvõi kolm korda päevas ja jorss ohkab kõrva "I luv juuu" lausa kümme korda päevas," alustab ta. "Absoluutselt iga suhtega on ju nii, aga hakake koos elama ja tulevadki argiprobleemid: kiire elu ja töö, lisaks vaja lapsed suureks kasvatada ja ega palju aega ei kulugi, kui tavalises rutiinis tiksute.

Olen oma elus suhteid vahetanud ja ka armunud peaga uue juurde jooksnud (sest vana ju nii töll ja välja ei vii jne.) Oli aegu, kui tõin selle eelnevalt öeldu kõik oma tegude põhjuseks. Nüüd ajab see aga mind naerma. Olin ikka loll mis loll!

Minul jäi see kõik aega, kui olin 20ndates, nüüd tiksub mõned aastad peale 30ndat. Kurb on aga tõdeda, et inimesed nii aastaid kümme-kakskümmend vanemad käituvad ikka samamoodi ja jooksevad nagu kevadised küülikud uute juurde.

Hetkel olen ise leidnud kaaslasega tasakaalu. Kui kiire aeg, siis kiire aeg, aga nädalas leiame vähemalt korra aega õhtusöögile minna või filmiõhtu teha. Seda, et keegi mulle 24/7 kõrva mingeid armuavaldusi soiub, mul isiklikult vaja pole. See läheks liiga läilaks."

Lugeja, kas ka sinul on petmisega kogemust või on hoopis sind petetud? Jaga oma õpetlikku kogemust ka teistega.