"Mina olen see naine, kellest sa räägid. Mitte küll sinu oma, aga samalaadses olukorras olev naine, küll.

Möödunud aasta sügisel pakkisin asjad, mitte küll pisarsilmil, aga ukse ma enda selja taga kinni tõmbasin. Ekstra halb on olukord ilmselt siis, kui isegi pisaraid enam ei tule, sest sa oled juba käega löönud. Kui sulle ei tehta aastate jooksul mitte ühtegi spontaanset komplimenti ilma, et sa ise peaksid vihjates seda küsima siis.

No... sina ei tee, aga mõni teine mees teeb küll. Või vähemalt ei pea kodus koristama ja süüa tegema ühele, kes iniseb, nagu ta oleks ainuke inimene maamunal, kellel on pikad tööpäevad ja rutiinist tulenev tüdimus.

See, et sa täna seksi ei saa - sorri, mees, sa lasid selle rongi mööda, mida sul veel püüda oleks õnnestunud. Ta võib sind armastada, aga tunnete tagasi toomiseks on vaja muud kui koristamist ja kimpu lilli. Ja kõvasti aega.

Ja võimalik, et see ongi lihtsalt raamatu lõpp. Ehk on ta ennast juba kellessegi teise emotsionaalselt investeerinud, isegi kui see keegi on alles fantaasia.

Sina ei saa füüsiliselt oma vajadusi rahuldada, tema ei saanud ilmselt aastaid emotsionaalsel tasandil mingisugust rahuldavat stimulatsiooni.