Eks kõik on ju kuulnud, kuidas vallalisi 50+ naisi võrgutavad mingit Türgi või Nigeeria või India mehed ära ja pärast on palju paksu pahandust. No ja minagi aitasin siis end üksildasena tundvat ämma ja tegin talle nalja pärast Tinderisse konto. Suur oli aga mu üllatus, kui kuulsin vähem kui nädal hiljem, et ta läks ühe tõmmu mehega, kellega ta seal tutvus, ka kohtingule.

Kohtumispaik oli avalikus kohas, kesklinna kohvikus ja kestis tunde ning hiljem lepiti ka järgmine kohtumine veel kokku. Teiste sõnadega: tundus olevat tore kohting ja ämm rõõmus, aga minul ikka veel üks mure: tõmmu mees. Mõtlesin, et no miks kurat ei võinud ta võtta mingit Virumaa Jaani või Jõgevamaa Tõnist või Lasnamäe Aleksit. Kasvõi alustuseks võtta üks "ohutum" mees?! Ja tunnen end samal ajal nende mõtete pärast halvasti, sest ei taha nii rassistlik olla ja ega ka need võivad ju olla hoopis joodikud ja kaabakad, aga ma lihtsalt ei saa muud moodi mõelda.

Kui siis oma elukaaslaselt selle kohta uurisin, oli ta üsna rahulik ja soovitas mul mitte üle dramatiseerida. Mina aga mõtlen ainult, et kuidas ta saab nii rahulik olla. Varsti kannab raudselt ämm kogu raha selle mehe kontole, võtab veel laenu ka ja siis põgeneb see mees kogu rahaga järgmisesse riiki, järgmist ohvrit otsima.

Ütlesin siis oma elukaaslasele ka, et mina ei taha pärast seda s*tta süüa ja pesen käed puhtaks, aga tegelikult tean sügaval sisimas ise ka, et ega ma seda teha ei saa, vaid kui mu mehe ema vajab abi, mõjutab see ka mind ja ega ma teda abita jätta ei saa.

Aidake palun mul mõista, et ka välismaalt pärit tumeda nahaga mees võib olla päriselt ka prints valgel hobusel ja mu mure on asjatu.