Kirjutan väikese häbitundega, aga samas, olen ma juba nii maruvihane, et äkki saan abi, mis ta siis ära ei ole. Olen oma elukaaslasega kaks ja pool aastat koos olnud, ta on imeline mees. Teeb tööd, aitab mind jõudumööda majapidamises ja meil on seljataga juba mitu vahvat reisi. Kõik oleks nagu hästi, aga voodis on üks suur apsakas.

Ta ei ole mitte kunagi vastu pidanud rohkem kui kaks minutit! Ja enamasti on see kaks minutit ka veel hästi öeldud. Paar tõuget ja kõik. Selline pettumus. Olgu, enne ta kulutab eelmängule kõvasti aega ja mind ta oskab tõesti hästi rahuldada, aga tahaks seksi ka nautida.

Olen talle pakkunud, et kui ta nii kiiresti tuleb, äkki vaataks siis päeva jooksul pornot või rahuldaks ennast, et siis äkki kestab õhtul kauem. Ta ütleb, et on kõike seda proovinud, aga ei õnnestu...

Olen proovinud ka seda, et enne sisenemist teen talle suuga mõnu ja siis asume kohe seksi kallale, aga ka see ei toimi! Meestearstil on tal käidud, kõik peaks nagu korras olema. See paar minutit kestev seks on hea, aga tahaks ikka kauem nautida.

Kas kellelgi on veel nii olnud, et mees ei pea voodis üldse vastu? Mis aitaks?