"Eesti naisi on liiga lihtne voodisse meelitada? Seks on täiesti normaalne elu osa," arvab ta. "Miks arvavad mehed, et nemad meelitavad naisi voodisse? Mul on enda 29 eluaasta jooksul olnud kindlasti rohkem partnereid kui kümme. Las see täpne arv jääda saladuseks, sest ega ma täpselt arvestust pole pidanud ka. Ja jah, nende seas on ka üheöö suhteid.

Olles 20aastane ja selja taga juba kahe ja poole aasta pikkune suhe, siis tõesti tahad sarvi maha joosta ning ei ole huvitatud kellegagi kokku kolimisest. Omad vajadused on sealjuures ka naistel. Seega, mehed, olge õnnelikud: meie oleme rahul, teie olete rahul.

Ma ei kahetse, et olen oma elu elanud täpselt nii, nautides. Mul ei ole jäänud midagi tegemata ja ühtegi haigust ei ole ka kuskilt üles korjanud.

Kui leian endale mehe, kes mind tõeliselt huvitab ja tundub igast küljest ideaalne, siis tõesti ei ole ma huvitatud temaga kolm kuud käest kinni jalutamisest. Olgem ausad, kui seks ei sobi, siis pole ka suhtel tulevikku.

Hetkel olen ühe lapse ema ja kindlas suhtes. Ma arvan, et mul on parim võimalik mees, sest ma tean mida ma elult tahan. Mul ei ole vajadust teiste meeste tähelepanu järgi ning ma ei tunne, et mul oleks elus midagi tegemata jäänud."