Loodud selleks, et kanda edasi elu ja olla õnnelik oma lähedaste keskel.

Kas me naisena aga oskame näha võimalusi, mis meile on antud, või rahuldume vaid sellega, mida meile lihtsalt maailm peale surub, on juba igaühe sisemise tarkuse küsimus.

Üheks oluliseks naiste naudinguallikas on kindlasti suhtlemine ja sõbrannatamine. Naise elus on ülitähtsal kohal head suhted lähedastega, vastatikune abistamine, nii vaimne kui ka füüsiline tugi. Naised enamasti ei häbene nõu küsida, täiesti loomulik on olla abisaaja ja abistaja rollis ning tunnistada oma nõrkusi.

Naised armastavad arutleda omavahel eluprobleemide üle, lahata suhteid ja end tühjaks rääkida. Selliste arutelude kaudu jõutakse tavaliselt ka probleemide lahendusteni, muidugi juhul, kui tegu on tarkade naistega. Naine, kellel on väga head ja lähedased sõbrad, pole iialgi hinges üksik, sõltumata sellest, kas ta on paarisuhtes või mitte, kas tal on lapsi või mitte. Julgen väita, et eluaegne sõbrannasuhe on naise jaoks üks olulisemaid suhteid üldse. Naine naudib suhtlemist ja häid sõpru, naine jagab lähedastele oma armastust ja saab seda ka vastu oma kallitelt. See on suur naiselik nauding - omada häid kestvaid suhteid.

Meid ümbritseva maailma sügavaks tunnetuseks ja tajumiseks on naistele antud peen tundelisus ja õrnahingelisus, armastus ilusate asjade vastu ja soov luua harmooniat. Tänu ergule emotsioonide tajumise võimele saab naine maailmast osa eredalt ja sügavalt. Hingelisus teeb elu kauniks, selle kaudu ongi võimalik kogeda suuri vahetuid vaimseid naudinguid. Võimalus elada naiselikult hingestatult.

Naise osaks saavad elus ka suurimad füüsilised naudingud. Targad teavad, et naise orgasm on midagi sellist, millest suuremat naudingut siin ilmas ei leidu. Naine tajub tugevaimat mõnu, mida füüsiline elu pakub. Naise võimalused seda nautida on praktiliselt piiritud, sellest palju ei räägita, aga kes on kogenud, see ka teab. Õnneks kogevad ja naudivad seda järjest enam ja enam naisi. Nautida oma keha on naise suur privileeg.

Nauding on olla naine ja saada iga päev osa naiselikust õnnest. Värvilisi õnnekilde kokku pannes moodustub särav elumosaiik. Iga naine on ise oma mosaiigi meisterdaja ja kauni elumustri kuduja, selle tähtsa asja tegemist ei maksaks jätta teiste kanda.