“Avastasin, et mehed on latamoorid ja lasevad suust ikka igatsugu asju välja lipsata.
Lugu selline, mehel oli sünna, sai 43 aastaseks. Kutsus väga palju inimesi külla. Mina siis kokkasin ja tegin, mees oli muid asju ajamas. Meil on peres 2 last, aga noorim on 2ne. Kõik pisilaste emad teavad, palju siis rahus omi töid teha saab.

Kui pidu käis, siis mehed muidugi tõmbasid ninad täis ja läksid sauna pärast. Kui saunast tulid siis olid veel rohkem outis kui sinna minnes. Ühel neist oli selline ühe ja sama asja korrutamise komme ja lisaks hakkas siis igatsugu tõdesid arutama ja seletama. Ma ei teinud ta jorast väljagi, tegelesin oma asjadega.

Äkki aga küsis, minult, et millal sa siis 43 saad ka, et sellel või järgmisel aastal? Ma olin hetke vait aga siis vastasin, et umbes 10 aasta pärast.

Selle peale teatas see mees mu mehele, et kuidas sul nii palju noorem naine on? Mees vastas, et ta vanu ei sebi.

No kui asi oleks sellega piirdunud, oleks kõik kena olnud, aga see meesterahvas pidas vajalikuks öelda, et no aga ma ei saa aru, miks ta sulle siis voodis pinget ei paku enam, nii noor naine nagu peaks, et paranda ennast, mees.

Olin sõna otseses mõttes karp lahti. Tõsi ta on, et peale teise lapse sündi mu mees minu vastu erilist huvi ei osuta, soiub mingist teisest naisest minuga korraga voodis, et tema unistus jne.
Olen keeldunud, mind naised ei eruta. No pärast seda meil praktiliselt voodielu puudub.

Ütleme nii, et see on meie asi, aga et ta seda saunas kõigile meestele on rääkinud???!!! Mul on tohutult häbi. Ma olen noor naine, aga mu mees mind ei taha ja see on nüüd teada kõigile ta sõpradele ka.

Olen mehe peale tige ja ma täna ütlesingi talle, et ta võib seda meelt olla aga, et kogu külal on vaja teada, et tal minu peale ei se…a, vat see on juba labane. Mees ei osanud midagi öelda vastu.

Sõber, kes seda juttu rääkis, ka ei mäletavat. Ja see on üldse eraldi jututeema, et ta mind nii vanaks pidas.

Olen enda eest hoolitsev naine, teen trenni jne. Koledaks ennast küll ei pea, no tule taevas appi, kas ma paistan siis 10 aastat vanem välja kui olen?? Jubedalt kipitab, ausalt.

Juua täis meeste jutt, aga juua täis peaga saab ka tihti tõde kuulda. Mina olen igatahes otsustanud, et kuna mu mehel siis juttude järgi minu peale ei seisa, siis mina oma kohviveskit ka tema pärast käima ei lükka.

Kui lõpp, siis lõpp. Ta kas palub andeks ja põhjendab või võib endale hiireuru otsida mujalt.”