Minu pidev pinges olek ja suutmatus rõõmu tunda on pannud mind arvama, et olen stressis, kuid seni arvasin, et suudan sellega ise toime tulla.

Nüüd, kus minu nägu on ilmetu, näonahk kole ja ei allu mitte millelegi, on minu tuju veelgi kehvem. Olen loobunud ka meigi peale kandmisest, sest tundub, et see teeb üldmulje isegi hullemaks. Lisaks erinevatele günekoloogilstele proleemidele hakkasid äkitselt mu juuksed välja langema. Teadagi tuleb neid pidevalt ja kõigil, aga minul koos juurte ja natukene liialdatult öelduna patside kaupa. Ma ei saa enam juukseid lahti kanda, sest olukord on üpris mannetu.

Mida ma tegema pean? Kas pidevalt ravida neid “vigu”, mille kohta arstid ütlevad, et tekkepõhjuseks on stress, või mujalt abi otsima?

Naistekas soovitab kõigepealt külastada meie vaimse tervise rubriiki, kus on nii mõnigi hea nõuanne võtta. Järgmine käik võiks olla portaali Peaasi.ee ja kui stress juba juukseid peast välja viskama hakkab, siis tegelikult oleks kõige õigem kiirkorras oma perearstiga nõu pidada!