"Ma olen päris hirmuäratavas olukorras. Ise olen pärit Tallinnast, kuid nädalavahetusel käisin Tartus perel külas ja õhtul läksin välja pidutsema. Ilma sõbrannadeta, et vahelduseks oma mugavustsoonist väljuda. Ööklubis kohtasin ühte vahvat ja väga ilusat meest. Saime kohe jutu peale, tegime väikesed joogid ja tantsisime tundide viisi.

Üks hetk väsisime ära ja kuna ta oli juba kursis, et mu perekond elab teiselpool Tartut, kutsus ta mind enda poole. Ta oli nii kena ja ma ei näinud ühtegi põhjust talle ära ütlemiseks. Samuti ei olnud ma pikka aega kogenud ühtegi voodiseiklust ja välimuse põhjal saaks öelda, et ta on selles kogenud.

Ja ma ei eksinud! See oli vist parim seks mu elus. Mees tundus ka nautivat. Loodan, et tal ei olnud naabreid kodus või magasid nad sügavalt, sest nii väljendusrikkaid hääli ei olnud ma ammu kuulnud...

Kuid nüüd on jama majas. Ma saan aru, et ma olen armunud. Kuid vähe sellest, et me elame teistes linnades, väidab nüüd tema, et otsiski üheöösuhet ega taha minust enam midagi kuulda. Kuidas ta saab öelda midagi sellist peale metsikut ööd, mille me koos veetsime?

Ma olen täiesti meeleheitel, ei suuda enam süüa ega magada. Tunnen ainult tema kuumasid käsi enda peal..."