Mina ja minu abikaasa oleme selleks näiteks. Oleme abielus 15 aastat ja meil on kaks last. Kuidagi me ju pidime need põnnid eostama, eks, nii et päris tsölibaadielu ei ole me elanud. Esimestel aastatel on huvi teineteise vastu loomulikult suurem ja meiegi nagistasime usinalt, tegime lapsed ja…. siis jäi seks unarusse. Kahe väikese lapse kõrvalt polnud mahti ja kui vaba hetk tekkisiki, siis oli vaja nii palju muid asju teha, et seks ei tulnud isegi mõttesse. Nii see jäi. Viimase kolme-nelja aasta jooksul oleme „seda teinud“ vast 3-4 korda.

Ja kujutage ette — me oleme olukorraga rahul ja õnnelikud. Mu mees on mu parim sõber, mõttekaaslane, toetaja ja hingesugulane. Meil on koos hea olla, me ajame teineteist naerma ja võtame õhtuti üksteist kaissu. Me ütleme iga päev teineteisele: „Ma armastan sind“ ja käime tänaval käest kinni. Elame elu, mis teeb meid rõõmsaks ja mida me tahame elada. Ka nii on täiesti võimalik!

Tahan öelda kõikidele noortele naistele ja ka meestele, kes tänapäeva seksikultuses üles kasvavad ja kujutlevad, et kui igal õhtul uut seksinippi välja ei mõtle, siis suhe puruneb, et tegelikult on väga palju olulisem see, mis jääb magamistoast väljapoole. Kui teid ühendab ainult seks, lähete lahku nagunii. Tähtsam on, et teil oleks millestki rääkida, ühine huumorimeel ja sarnane maailmavaade ning ühesugused ootused elule. Tahan öelda, et suhte eesmärk ei peaks olema ainult järgmine orgasm, vaid midagi olulisemat — lapsed, stabiilne suhe, rahulolu, teadmine, et kodus on keegi, kes armastab ja hoolib.

Noortele naistele, kes on lugenud ainult Cosmo „tee voodis seda ja ta jumaldab sind“ ja kes arvavad, et naise püha kohus on mees oimetuks rahuldada iga päev, igas kohas ja igas asendis, siis see ei ole nii. Suhtesse astudes ei loovuta sa õigust oma keha üle. Sinu keha on ikkagi sinu oma ja sina sead reeglid. Kui sa ei taha midagi teha või mingi asi tundub sulle vastik või ebameeldiv, ei ole sul mingit kohustust jätkata. Kellelegi meelehea tegemine ei tohi käia sinu eneseväärikuse pihta ega valmistada sulle ebameeldivust, öelgu Cosmo mis tahab.

Seksivaba suhe on täiesti normaalne suhe. Ma armastan oma meest väga ega vahetaks teda iial kellegi teise vastu. Sooviksin samasugust õnne ka teistele Naisteka lugejatele!