“Olen õnnelikus abielus olnud üle 20 aasta, meil on kolm imelist last ja mu abikaasa on parim. Me tülitseme tõesti väga vähe ja ka seda mõttetute asjade üle, kui kummalgi meist on juhe kokku jooksnud. Aga täiesti ideaalsest elust on puudu miski, mida ma pole otseselt kunagi igatsenud, aga nüüd olen rohkem mõtlema hakanud, et ka mina võiks seda kogeda — ja selleks on see müstiline naise orgasm.

Ise tehes jõuan ma enamasti lõpp-punkti, aga mees ei ole suutnud mind sinna viia. Kui me olime kahekümnendates, olime me selles vallas mõlemad täiesti kogenematud ja ma ei oleks osanud unisatadagi, et saan seksi ajal orgasmi. Ma sain oma esimese orgasmi ka alles umbes seitse aastat tagasi, kui kogemata endaga lõõgastava muusika saatel tegelesin.

Loomulikult arvab mu mees, et ta on voodis hea ja oskab mind kiiresti tippu viia, sest ma olen terve meie abielu talle seda pühalikult kinnitanud. Ma ei kujuta ettegi, kuidas ta reageerib, sest tõesti, ma olen talle terve meie abielu valetanud. Ma küll ei ole selle üle uhke, aga ma pole kunagi tahtnud tema tundeid riivata ja sellepärast olen selle teema arutamist terve aeg edasi lükanud.

Aga nüüd ma tunnen, et see ei saa enam niimoodi edasi minna, sest ma olen voodis väärt kõige paremat. Loomulikult on variant, et ma ei räägigi mehele, et ta pole suutnud mind kunagi haripunkti viia, aga see eeldaks, et ma hakkan teda voodis täielikult ümber õpetama ning see võib tunduda kahtlasena, sest muidu olen ma alati kõike, mida ta mulle teeb, kiitnud.”

Kallid lugejad, andke palun nõu — kuidas võtta see teema mehega üles, nii et ta ei haavuks?