"Mina ütlesin mehele, et mul on tunne, et sa mees paned vasakule ja rääkiski ära!"

"Mul tekkis kahtlus, kui ta hakkas ebatavaliselt hoolsalt enda välimusele tähelepanu pöörama ja lisaks ostis endale uut pesu (stringid!). Samuti telefoni peitmine ja kõne sissetulemisel jooksis koridori rääkima. Veel muutusin ma peaaegu päevapealt naisest, kellega ta tahtis terve elu koos veeta, naiseks, kellega ta ei saanud isegi toidupoes enam koos käia, kuna ma olin nõme, loll, raharaiskaja ja muidu mõttetu."

"Meestest saab alati aru: uued riided, telefoni näppimine ja hoidmine. Võib ka oma naisega vastupidiselt hästi käituda. Minu mees näiteks teatas, et ega tal minu vastu tunded pole kuhugi kadunud, mis sellest, et teisesse naisesse ära armus -idioot selline! Ja sisetunne ei vea kunagi alt! Kui mees veel valetamisega ka vahele jääb, no mis siis veel rääkida."

"Kui esiteks sisetunne ütleb ja teiseks, kui mees käitub kummaliselt, hoopis teistmoodi kui varem. Sellised pidevad ärakäimised igale poole, nii, et teda pole kodus praktiliselt üldse ollagi ja pärast tulevad mingid eriti müstilised põhjused. Kui muidu polnud eriti selline edvistaja, siis nüüd järsku on alati enne kuhugi minekut nii lakitud, mukitud ja lõhnastatud. Habe aetud ja puha. Kui mees pidevalt peidab su eest telefoni ja saab peaaegu krambid, kui sa juhtud kogemata ta telefoni puutuma. Kui räägib ta suhtleb veebis selle salanaisega, siis sinu eest üritatakse iga hinna eest vestlusi varjata, pidevad smside saatmised ja osadel meestel ka see, et nad võivad muutuda üsna hajameelseks, justkui viibiksid teises maailmas. Mõni mees võib hakata nimelt oma naist provotseerima ja temaga tüli üles kiskuma, et ta ei tunneks vasakule pannes nii suuri süümepiinu. Ega mina ka ei tea nii täpselt ja eks iga mees käitub omamoodi, aga kindel on see, et ükskord petmine välja tuleb, sest naistel see n-ö kuues meel tabab ära, kui midagi on ja mees on teistsuguseks muutunud."

"Minu kogemus: mees võttis kaalust alla, ostis uusi riideid ja kiskus minuga tüli üles. Öösiti magas teises toas, läpakas süles!"

"Minu mees jäi vahele lihtsalt purjuspäi rääkimisega ja oligi asi selge. Kusjuures kaine peaga ta enam eriti ei mäletanud, mida rääkinud oli."

"Vahel on nii, et armuke ise teatab mehe naisele. Talle ei mahu pähe, miks meest juba maha ei jäeta või kodust välja ei aeta."

"Mees hakkas enda eest hoolitsema, lapse vastu huvi üles ei näita, kisub tüli ilma põhjuseta. Küsides, et kas tal on keegi, sain vastuseks, et mis see minu asi olevat. Järelikult on, aga mul ei tohi olla ja ela nagu nunnakloostris, ainult nunnarüü puudub. Nüüd otsustasin hakata iseendale mõtlema. Lapse jätan talle ja ise kaon kus kurat ning hakkan elunautijaks."

Naine, jaga kogemust, kuidas sina taipasid, et su mees sind petab? Kuidas siis käitusid?