Naised ju armastavad komplimente ja minu elukaaslase puhul on küll kohe näha, et ta muutub veidi vinguvaks, kui ma pole talle mitu päeva midagi ilusat öelnud. On aga üks küsimus, mida ta iga nädal minult küsib ja sellest tuleb alati tüli, sest kui ma üritan midagi ilusat öelda, siis see kunagi ei sobi.

Ehk siis — kui tal on kokkusaamine sõbrannadega või minuga väljaminek, mis iganes see ka poleks, ühesõnaga sündmus, kus naised ikka ennast üles löövad. Siis ta paneb midagi oma tohutust riidekapist selga, tuleb minu ette ja küsib, kuidas ta välja näeb.

Loodan, et mu kaasmaalased nõustuvad, et see on üks jubedamaid küsimusi, mida naine saab küsida, sest õiget vastust sellele ei ole. Ütled, et näed hea välja, siis ta solvub, sest kuidas ma siis ei näe, et see kleit ei sobi selle ürituse jaoks ikka kohe üldse/ta on paar kilo juurde võtnud/tal isegi ei ole tuju sinna üritusele minna. Ükskord proovisin siis teistsugust lähenemist ja ütlesin, et tõesti võiks midagi muud selga panna, kas ta soovib, et aitaksin tal valida?

Ei peagi vist kirjeldama, et solvumist jagus siin majas kauemaks. Kas keegi on suutnud murda lahti koodi, mida siis peaks naisele ütlema, kui ta seda küsib? See on ju täiesti võimatu.