Kõigepealt ütlen ausalt ära: mind ajas selle härra suhtumine lihtsalt öökima. Miks ta üldse sinna saatesse võeti? Kas ta tõesti avaldas soovi ennast muuta? Või läks sinna vaid naise palvel?

Igatahes jäi Kristo ääretu ülbus mulle mõistmatuks. See, kuidas ta otse näkku irvitas ja enda laiskusele ainult vabandusi leidis. Pealegi tundub, et see mees on alkohoolik. Ja mis veel hullem, ta ei näe probleemi. Ülekaal ongi ju kõige uuem mood, hallo-ooo!

Kui alguses tahtsin veel veidi kaasagi elada, muutusin tunnikese jooksul järjest tigedamaks. Milline mats! Mul on Liinast nii-nii kahju, ta tundus igati vagur ja meeldiv, eesmärgile pühendunud. Ma siiralt imestan, et ta nii kindlalt enda rada astus. Pakun, et Kristole pole tema kindel meel sugugi meeltmööda. Palju mõnusam oleks ju koos lolli Erikut ja Angelicat kiruda.

Tean, et ehk oligi esimese saate eesmärgiks šokeerida vaatajaid ja kutsuda neid ka tulevikus teleri ette, aga see on juba kanali strageegia ja ma ei taha sellel pikemalt peatuda. Samas, kas tõesti on võimalik muuta mehe käitumine ekraanil nii negatiivseks, kui ta ise oli täiesti teistsugune?

Loodan vaid üht — et Kristo saab aru, kui oluline on tervis. Siis ehk loobub ta ka vabanduse otsimisest ja hakkab enda kallal tööle.