Kevade, kui koroonakriis alles algas, suundusime kogu kollektiiviga kodukontorisse tööle ja minu arust toimis see ideaalselt. Kõik sai tehtud ja mingeid suuri probleeme ei esinenud. Suvel hakkasid kolleegid vaikselt kontorisse tagasi suunduma, aga kuna mu kodus kasvavad väikesed lapsed, siis mina seda väga teha ei soovinud. Lisaks sobis selline kodus töötamine mulle hästi, sest hakkasin tavatöö kõrvalt pakkuma teenust ka FIE-na ja siis oli hea, kui töögraafik oli paindlikum ning sain ise oma päevi planeerida. Olingi näiteks sättinud nii, et tegin alati neljapäevased asjad ette ära, et saaksin sel päeval siis klientidega kohtuda jne.

Nüüd aga otsustas mu ülemus, et kuna tema arust pole muretsemiseks enam põhjust, peaksime igapäevaselt hakkama kontoris töötama. See mulle ilmselgelt ju enam ei sobi! Ja ma tõesti ei näe selleks vajadust ka, sest saan kodus kõik ära teha.

Kuidas teistel praegu on, kas teie ülemused võimaldavad sellist paindlikku graafikut? Mida peaksin tegema? Kuidas teda veenda?