Olime mehega aastaid koos olnud ja just hakanud perelisa planeerima, kui kogu tõde päevavalgele tuli. Nimelt olen alati pidanud suhtes kõige olulisemaks asjaks ausust ning kuigi vahel mu sõbrannad imestasid ja naersid selle üle, kui aus ma oma mehega olin, siis mina pidasin seda vooruseks.

Kui oled üle viie aasta koos olnud, tekib ikka suhtes hetki, kui su ellu tuleb keegi, kes ka tähelepanu köidab ja kord tuli mu ellu isegi keegi, kellega mõlemad totaalselt teineteisse ära armusime, kuid kuna tema oli mu mehe sõber ja mina suhtes, siis otsustasime, et meist saavad head sõbrad. Häid sõpru meist ei saanud, sest oma tundeid me kumbki alla suruda ei suutnud ning kõige parem viis oli selleks üldse enam mitte suhelda. AGA ma tundsin end kohe alguses halvasti ja seetõttu pihtisin oma mehele, et selline olukord on ja ma ei petaks teda iial, aga tahan, et ta kuuleks seda minult, mitte võimalike kuulujuttudena mujalt. Sinna see jäi.

Selliseid, mitte nii tõsiseid hetki tuli meie suhtes veel ette, alati minupoolsed ja me saime need räägitud ning koos edasi mindud. Seda kuni ühe päevani, mil ta läks duši alla ja ma avastasin kogemata ta telefonist võõra naise sõnumid ning nende omavahel saadetud fotod. Selgus, et mu mees oli mind juba aastakese teise naisega petnud, topeltelu elanud.

Ma olin nii vihane ja pettunud. Viskasin ta kodust välja ja vabandusi ära ei kuulanud. Kõik need korrad, mis mina oleksin võinud seda teha, aga armastuse ja suhte nimel ei teinud. Ja siis ta teeb seda ajal, mil minuga last planeerib! Milline jultumus!

Ma olen pettunud temas ja kogu meie suhtes, olen pettunud endas, et ise teda nii väga austasin ja võimalik, et tõukasin eemale mehe, kes oleks mind 100% rohkem väärt olnud.