Nädalavahetusel sõitsime perega mööda Eestit ringi ja külastasime mitmeid väikelinnu. Iseenesest on nii tore Eesti ilusaid aedlinnu avastada, aga ma ei oleks osanud arvata, et ma näen ka nii palju purjus inimesi ja purjus autojuhte... Ma ei ole mingi naiivitar ega ei arvanud enne, et sellist asja nagu purjus autojuhid ei eksisteeri, aga päris selliseks asjaks, mida ma nägin, ma küll ette valmistatud polnud.

Ühes väikelinnas nägin sellist pilti: valisime just poes koos perega süüa, kui poodi sisenesid kaks tugeva alkoholijoobe tunnustega noormeest ja üks kainema olekuga neiu, kes võtsid riiulist mingi rummi või viski. Nad maksid oma kauba eest täpselt enne meid. Kui poest väljusime, siis nägime oma ehmatuseks, et seltskond istus lahtisesse autosse - rooli taha see kõige rohkem tuigerdanud noormees - ja nad kihutasid neiu kilgete saatel minema. Kõik käis nii kähku, et me ei näinud isegi auto numbrit. Mis neil inimestel arus on? Viimasel ajal on toimunud nii palju purjus juhtide süü tõttu toimunud liiklusõnnetusi, et tõesti on juba suur hirm. Kui juba suvi nii algab, et ühel nädalavahetusel jäi politseile vahele pea 50 purjus juhti (tänaste ajalehtede andmetel), siis mis siin suve peale veel toimuma hakkab? Inimesed, mis teil viga on? Äkki teeksime meie, naised, ehk vähemalt nii, et ei kilkaks rõõmust, kui purjus mees roolis vägitegusid sooritab? Mida rohkem me seda teeme, seda rohkem mehed ju näidata üritavad, milleks nad võimelised on. Eriti just rumalad ja kompleksides mehed, nagu sellised kuraasikad roolikangelased tavaliselt on.

Tõesti, mis sellistel inimestel viga on? Palun kirjutage kommentaaridesse, mida me saaksime teha, et alkoholijoobes inimestel autorooli istumist takistada. Naised, kas teie lasete oma purjus mehel rooli istuda?