Kõik algas meeldivalt, saabusin kohale umbes 4 paiku õhtul ja veel väga rahvast ei olnud, tööpäev alles kestis. Mõnulesin mullivannis, käisin saunas ja siis, kui rohkem rahvast hakkas tulema, suundusin 18+ osasse, kuhu esimest korda elus lisapääsme soetasin. Kodus lapsed niigi kisavad, spaas ei viitsi ma seda taluda.

Ma nüüd ei tea, kuidas seal 18+ spaades need asjad käivad, aga mina läksin sinna igatahes täpselt samasuguste ootustega nagu mujale spaasse, lihtsalt lootsin, et vaiksem on. Oligi vaiksem, aga suur oli mu üllatus, kui spaasse sisenedes tervitas mind duši all mõnulemas turske meesterahva paljas... meheau. Huvitavaks tegi veel asja see, et olime seal ruumides kahekesi.

Ma ei tea, ma ei ole harjunud käima segasaunades alasti ja kui veel oma pisikeses ringkonnas tundub see alastiolek okei, siis seal spaas kahekesi võhivõõra mehega hakkas ebamugav küll. Järgmisel hetkel kõndis ta duši alt sauna, heitis pikali, jalad laiali ja kellad paistmas. Väga veider oli seal mullivannis istuda, teeselda, et lõõgastun silmad kinni, aga tegelikult mõtlesin, et kas peaks äkki sinna üldalasse tagasi minema.

Lõpuks andsingi alla, tundus veider selle võõra machoga seal olla, mistõttu võtsin oma asjad ja läksin tagasi üldalasse. Võtsin juba varasemalt ära proovitud mullivannis mugava koha sisse, olin seal üksinda, aga siis tuli üks välismaa paarikene, istus otse minu vastu ja hakkasid sõna otseses mõttes mu pilgu all amelema. Jälle hakkas ebamugav ja mõtlesin, et kas mina olen nii hall hiireke, või mis värk siin spaas on.

Läksin siis sealt ka välja, käisin saunades ja sain aru, et mida ma siin ikka passin. Panin riidesse ja lahkusin.

Aga sellega veel kogu kogemus ei lõppenud, mul oli broneeritud spaapäeva otsa ka massaažiaeg ühte pealinna salongi. Sellele olin pannud kõik oma ootused ja lootused, et ikka lõpuks päriselt lõõgastuda saaks, aga muidugi ei läinud asjad päris nii. Just siis, kui olin juba massaažilaual silma looja laskmas, hakkas massööri telefon kõva häälega helisema ja äratas mu ehmatusega unest. Kogu kogemus muidugi jälle rikutud!

Otsustasin, et see jääb mõneks ajaks mu viimaseks korraks, veider kogemus. Õnneks tuleb suvi peale ja saabki rannas olla, kus vähemalt seni ühtegi paljast meesterahvast taluma pole pidanud ja keegi mu rätiku kõrval amelema pole ka hakanud. Massaaži palun edaspidi mehel kodus teha.

Lugeja, kas ka sinul on olnud sarnaseid kogemusi? Jaga neid ka meiega!