"Olen mehena mõned kuud nüüd vallaliste turul ringi vaadanud. Minu "auditooriumiks" on 20-30ndates naised.

Paar minu sõpra on ka oma kooselud lõpetanud ja n-ö "uuel ringil". Täitsa huvitav on seda vallaliste maailma jälle kogeda. Ma imestan näiteks ikka ja jälle, kuidas igasugustel kehkadiveidel, "müügimeestel" ja alfonssidel on nii ilusad ja stiilsed naised. Hea veel, et need naised ise oma mehi üleval ei pea.

Ma ise olen kõrgharitud ettevõtja, pangakonto kuuekohaline, käin päris palju maailmas reisimas ja elan kesklinnas, aga väljas käies on päris raske ilusate naiste seas löögile pääseda. Äkki olen liiga igav ja ei oska muuta naise elu oma probleemide ja "väljakutsetega" huvitavaks ja ägedaks? Lõpuks saavad naised "müügimeeste" käest vitsad kätte, tehakse laps valmis ja siis on aeg jälle normaalseid ja korralikke mehi vaadata... Noh, arved vajavad ju ka maksimist.

Ma ei salga, on ka ajudega ja hea iseloomuga naisi, aga ma ei saa aru, miks paljud neist ei taha enda välimuse eest hoolitseda. Üritasin mõni aeg tagasi ühele sellisele osta ilusaid kleite, kingi, mantleid ja saapaid, mille peale öeldi, et "mulle see ei sobi". Ajaks oma Skandinaavia joru edasi..."