Loos räägib Anita avameelselt oma lapsepõlvest ja tuntud mõjuisikuks kujunemise teekonnast, suurimatest väljakutsetest ja õppetundidest. "Alguses oli see kõik küll täielik pea ees vette hüppamine, kuid ma ei kahetse seda absoluutselt. Kes teab, ehk kui oleksin hakanud liiga palju üle mõtlema, ei olekski ma üldse jõudnud reaalselt videote tegemiseni," sõnab Sibul.

Anita avaldab, kuidas sai sotsiaalmeedias tegutsemisest tema täiskohaga töö ehk kuidas ülikooli minekust loobumine tema puhul ära tasus, milline on tema praegune sissetulek, ning tõstab ühtlasi esmakordselt saladuseloori oma uutelt projektidelt. "Kui oled natukene tuntum influencer, siis on alati hea teha pikaajalisemaid lepinguid, et jagada tasu kuude peale ära ja nii on endal rohkem kindlustunnet," jagab ta näiteks õpetussõnu alles alustavatele suunamudijatele.

Veel räägib Anita sellest, miks teda köidavad just vanemad, kuid eelkõige edukad meesterahvad ja miks raha tema jaoks elus niivõrd oluline on. "Tabu pole tahta head, tabu on elada oma ainus elu ära julguseta tahta rohkem," teab ta.