20.04.2019, 18:31
Tippkokk Angelica Udeküll: rasked on hetked, kui tead, et oleme andnud endast köögis absoluutselt kõik ja siis tuleb vastu mõttetu kriitika
Inspireeriv lugu legendaarsest naisest!
FOTO:
Eesti üks väheseid naistippkokki toimetab juba ligi kümme aastat Tallinna lähistel mereäärses restoranis, et oma kokakunsti arendada ning teeb seda jonnaka järjekindlusega. Täpselt nii talitades — täielikult oma kunstile keskendununa, aga liiga palju lokku löömata — on võimalik gastronoomias tippu jõuda. Vahel peab aga seda kõike ka teistele tutvustama.
Laulasmaa SPA restorani Wicca peakokk Angelica Udeküll on pidevas muutumises, nii nagu elu ise. Ühelt poolt on Angelica jaoks olulisel kohal vaheldus, uute maitsete leidmine ja avastamine, teisalt vana hea, esivanemate pärandi taasavastamine. Tippkoka eriline sümpaatia kuulub kindlasti loodusandidele ja ürtidele ning talle meeldib neisse tänapäevaste kulinaariavõtete ja -vahenditega uut elu sisse puhuda.