Seksikas pesu. Suundu otsemaid pesupoodi ja naase sealt millegi võrgutavaga, soovitatavalt punases toonis.

Vallatud päkapikud. Mängi päkapikku ja las mees leiab hommikul enda sussi seest midagi eriti vallatut, vihjamaks sellele, mis teda õhtul ees ootab. Selleks võib olla mõni voodimänguasi, põnevad kondoomid või midagi muud, mis tal terveks päevaks fantaasia tööle paneb.

Meeleolumuusika. Olgem ausad, nii mõnigi jõululugu on vägagi seksika alatooniga, alustades kas või ilmselgest "Santa Baby"-st. Seega, marss Spotify'sse, miksi kokku üks eriti mahlane jõululugude list ja pane see õhtul käima.

Jõulupeod. Jõulueelseid pidusid, olgu need sõprade või töökohtade korraldatud, ei tasu vahele jätta. Saate end üles lüüa, koos veini nautida, lähestikku tantsida ja õhtu teineteise kaisus lõpetada.

Ulakas jõulukalender. Samal ajal kui lapsed (no olgem ausad, ka paljud täiskasvanud) kalendrilugi tagant šokolaadi nosivad, võiks su kallimat oodata iga päev mõni seksikas üllatus!

Kingi end. Mis saaks olla parem jõulukingitus kui sa ise? Seo endale suur uhke lips ümer ja loomulikul tema avab oma kingituse.

Kostüümid. Riietu seksikaks jõuluvana abiliseks või osta mehele jõuluvana kostüüm. Rollimängud on lahedad!

Terve aasta sind. Lase endast teha eriti võrgutavad fotod ja koonda need kalendriks, mida mees terve järgmise aasta imetleda saab. Hoolitse ehk vaid selle eest, et ta su erilist kingitust sinu isa läheduses ei avaks...

Kudrutamine kamina ees. Oh, seda tead sa juba filmidest. Praksuv tuli, suur tekk ja kaks paljast ihu. Väljas sajab (loodetavasti) paksu lund ja teil pole kuhugi kiiret.

Peatuge hotellis. Kui sõidate teise linna jõuludeks vanematele külla, eelistage öö veeta siiski eraldi. Nii et pea te end pühal ööl tagasi hoidma, kartuses, et ämm voodikriginat kuuleb.

Vallatuid jõule!