Meid ootab ees lähenemine nii füüsilisel kui emotsionaalsel tasandil, muretus ja pragmatism. Selline kooslus tundub küll kummaline, ent just seda kinnitavad ka euroopa koolkonna astroloogid.

Aasta tõotab tulla soodus vanade liitude taastamiseks ning uute loomiseks. See on täidetud soovidega elada, luua ja tunda rõõmu kõikidest elu valdkondadest. Paljud meist ei mõtle enam eriti homsele päevale ning asuvad hindama seda, mis on olemas konkreetsel ajahetkel. Loomulikult ei lisa see üksnes õnnetunnet. Samas vabastab teatul määral rõhuvatest mõtetest kõikjal hiilivatest ebameeldivustest. Uuel aastal võib igaüks pöörata tähelepanu oma tõelisele olemusele.

2019. aastal on oodata kallistusi ja käepigistusi. Hiina astroloogilise kalendri järgi on tulemas Sea aasta. Muide, Jaapanis arvatakse, et just Metssiga on järgmise aasta loom. Aga see ei muuda midagi.

Algab korra loomine, remont, ehitus ning suhetesse selguse toomine. Novaatorlus ootab meid kõikidel elualadel. Kõik, kes soovivad alustada oma ettevõttega või seda laiendada, võivad julgelt tegutseda. Need aga, kelle jaoks on tulnud aeg peret luua, ei pruugi äraütlemist karta.

Aasta on erakordselt hea veemärkidele — Vähile, Skorpionile ja Kaladele. Kõik, mida nad soovivad või tahavad, läheb täide.

Uus aasta on suurepärane aeg liikuda raskusteta mööda edu teed. Raske töö muutub enamusele sodiaagimärkidest köitvaks ning hinnaliseks mänguks. Äriprojektid ja sotsiaalsfääri programmid on edukad. Aasta sobib oma maja ehitamiseks ning perekonna loomiseks. Muide, kõik ei suju siiski ka ilma raskusteta. Kuidas siis muidu? Samas on kõik need raskused kergesti ületatavad. Eriti lihtsad on need inimeste jaoks, kes teavad hästi, mida tahavad.

Mis puutub tervisesse, siis tõsiseid probleeme pole eriti oodata. Ent võimalikud on traumad ning ettevaatamatusest tekkinud haigused. Jutt käib külmetustest, põletustest ning kergetest toidumürgitustest. Seega tasub tähele panna elementaarseid ohutusreegleid olmes ja ka tööl. Eriti aasta alguses.

Kui juba jutt läks 2019.aasta raskuste peale, siis peamiseks ohuks võivad saada usalduse probleemid. Aasta peategelane Siga on äärmiselt naiivne. Seega saab temast õige sageli ning väga lihtsalt lausa avalike pettuste ohver. Arvestades fakti, et 2019.aastal on suur tähelepanu pööratud materiaalsele maailmale, tuleb olla äärmiselt ettevaatlik. Probleemid võivad olla totaalsed. Aasta deviis peaks olema: „Usalda, aga kontrolli“.

Üldiselt peaks uus aasta kujunema aktiivseks ja loominguliseks. Oma materiaalset seisu ei paranda vaid laisk inimene. Ent isegi selliste jaoks on Seal varuks boonuseid. Võib julgelt „kuldvasika“ otsinguile suunduda, üksnes kainet mõistust ja ettenägelikkust ei tohi unustada.

Allikas: Astroscope.ru