Kollase Maa Sea aasta alguses sõidavad paljud Jäärad mere äärde või mägedesse. Just reisil avaneb võimalus oma teise poolega kohtuda. Muide, tutvus on ootamatu ning lõpeb pulmadega, kui Jäär suudab vabaneda usaldamatusest ning hakkab suhtuma inimestesse tähelepanelikumalt. Nendele, kellel on juba armsam, soovitatakse tuleval aastal hoida tagasi oma armukadeduse hoogusid, mis tekivad igal võimalikul juhul. Hüsteeria ei anna häid tulemusi.

Suurt tähelepanu peab Jäär oma kallihinnalisele tervisele pöörama. Vastasel juhul võib selle taastamiseks kuluda terve hulk raha, aega ja närvirakke. Külmal ajal tuleb soojemalt riietuda, suvel ei tasu aga päevitusega liialdada. Uuel aastal peaks Jäär ka oma isu kontrollima, et mitte kõike ja suures koguses suhu ahmida. Ekstreemsetest spordialadest on parem hoiduda. Ent ujumine, jooga ja aikido sobivad suurepäraselt.

Kuna Koera aasta hellitas Jäära ära, siis loodab ta nüüd, et Siga hakkab samuti teda kaitsma ja hellitama. Nii võib ka kohati minna. Ent ka endal tuleb initsiatiivi näidata ning kõvasti tööd teha.
Tuleva aasta alguses võib Jäär veidi puhata. Kui aga rooli haarab Siga (5.02.2019), läheb elu järsult töiseks. Tuleb õppida ning kogemusi koguda, lepinguid sõlmida ning tähtsatele dokumentidele allkirju anda.

Siga on lahke ja siiras loom, ent ei usalda kaugeltki mitte kõiki. Kui Jäär ilmutab kannatlikkust ning muutub professionaalselt aktiivsemaks, siis on ta võimeline saavutama edu kõige ettearvamatumates olukordades. Tänu oma intuitsioonile ning 2019.aasta horoskoobile suudab Jäär ilmutada täiel määral oma andeid ning ka suuremeelsust.

Tulemärgid sõlmivad kevadel kasulikke tutvusi, mis aitavad neil kõrgemasse seltskonda astuda. Paraku ei laabu materiaalne seisund nii ruttu. Krooniline rahapuudus võib peegelduda meeleolul ja tervisel. Võimaluse korral soovitab Siga avada oma ettevõte, leida asjalikke partnereid ning koguda kokku teenitud säästud. Jääral pole mõtet paanitseda. Juba märtsis naeratab talle edu lotovõidu näol. Laenu võib julgelt võtta, sest seda on võimalik õigeaegselt tasuda.

Kevade lõpus tunneb Jäär end suurepäraselt. On võimalus ülemuseks hakata ja uhke autogi osta. Ainult et karjääri ja kasumi järel tormates ei tohi unustada ka oma isiklikku elu. Üksik Jäär võib kohata oma tulevast teist poolt restoranis, reisil või isegi rongijaamas. Kodus ei tohi küll istuda, tuleb rohkem suhelda.

Suvi tuleb Jäärale aga tõeliselt kuum. Eriti tormiliseks kujuneb see pereinimestele, kes ootavad beebi sündi ning eluaseme laiendamist. Pole ka välistatud, et Jäära ellu tungivad eksid. Ning ka võistlejatega tuleb hakkama saada, säilitamaks armastust, perekonda ning tugevaid suhteid abikaasaga. Jäär peaks ilmutama enneolematut heldust ning kinkima kallimale kõik, mida too ihkab.

Armastus

Mõned Jäärad armuvad esimesest silmapilgust, teised aga tahavad kiiresti abielluda. See kõik on ju hea, ent vahel tasuks ka mõistuse häält kuulata. Sel aastal peaks kergest flirdist ning juhsulikest intiimsuhetest loobuma. Vastasel juhul tuleb igas linnas hakata alimente maksma. Kui aga Jäär tõeliselt lapsest unistab, siis on Sea aasta selleks vägagi sobiv.

Üksikud Jäärad unistavad juba ammu tõelisest armastusest. Sel aastal on selleks kõik võimalused olemas. Peamine, et ei jagaks tundeid siia-sinna laiali.

Karjäär ja raha

Raha ei tule uuel aastal kergelt, seetõttu tuleb hoolega tööd rabada. Ka väikeste rahatähtede üle peab rõõmu tundma.

Raha tuleb ja raha läheb — see on elu proosa. Kui Jäär käib iga päeb ostlemas, siis jääb kindlasti rahast puudu, et tema vajadusi rahuldada. Ostes tuleb olla ratsionaalne. Parem oleks osa rahast ikkagi tagavaraks jätta.

Rahalist stabiilsust ennustatakse uuel aastal vaid nendele Jääradele, kes oskavad koguda ja planeerida oma eelarvet. Kui Jäär asutab oma isikliku ettevõtte, on oluline leida usaldusväärseid ja lojaalseid partnereid.

Jääral veab äriasjus ja kaubanduses, kui ta õpib, kogub teadmisi ning ilmutab lausa uskumatut initsiatiivikust. Seda eriti töötajate valikul, kellega on ühist tööd kindel alustada. Tuleb kuulatada oma sisehäält, et mitte eksida arvestustes oma grandioossete ideede ellu viimisel.

Tervis

Jäärad peaksid uuel aastal spordiga rohkem tegelema. Vaid võistlustest osa võtnuid ootavad auhinnad.

Uuel aastal on Jäär energiline ja reibas. Ometi ei ole tark raisata jõudu tühiste asjade peale. Hoida tuleb oma närvisüsteemi. Depressioon on kiire tulema, kui Jäär ise ei täida end optimismiga.

Õigeaegselt tuleb ravida külmetust ning teha krooniliste haigestumiste ennetamiseks profülaktikat. Muide, Jäär vist lubas endale, et jätab maha suitsetamise ja hakkab hommikuti jooksmas käima. Oma sõna ei tohi mingil tingimusel murda.

Uus aasta võib tuua Jäärale mõningaid lülisamba ja liigeste probleeme. Sel juhul ei tohi edasi lükata arsti juurde minekut. Kasuks tuleb fitness ning basseinis ujumine. Siin ei tohi ennast vabandada sellega, et on palju tegemist ning pole aega.

Loomulikult tuleb kõigega — nii spordi kui ka tööga — mõõdukalt tegeleda. Üleväsimuse korral on haigused kiired tulema. Kuigi Siga pole just kõige saledam, tuleb söömisel siiski silm peal hoida, režiimist kinni pidada ning liigsete kilode kogumist vältida. Need mõjuvad halvasti südamele ja veresoonkonnale. Lisaks võivad need õnnetud kilogrammid eemale peletada kõik austajad.

Allikas: Astroscope.ru