2019.aasta tõotab materiaalset stabiilsust. Miljoneid ehk ei võida, ent puudust ka ei tunne. Eriti siis, kui Kaksikud on loomingulised ega karda muutusi. Sel juhul ootab neid märkimisväärne edu. Vaid kodused on pahased, sest Kaksikud jõuavad alatasa hilja koju.

Et vältida skandaale, tuleks kasvõi harva korraldada perekondlikke koosviibimisi või väljasõite loodusesse. Pole paha ka sagedamini teatris, kinos, kontsertidel või restoranides käia.

Kaksikuid ootab ees meeldiv suvepuhkus. Seda tuleb nautida täiel rinnal, vabaneda probleemidest, sagedamini naeratada ning otsida uusi sõpru. Isegi tööalaseid sidemeid on kasulik just puhkuse ajal sõlmida.

Hoiduma peab vaid üleväsimusest ja närveerimisest. Vältima peab ka spordialasid, mis võivad traumasid põhjustada. Ei taha ju uuel aastal aega haiglas veeta.

Saabuval aastal on Kaksikute jaoks varuks hulgaliselt üllatusi. Maha tuleb jätta sage pidutsemine ja muretus. Paljusid ootab tõeline närvidemäng, seetõttu ei ole võimalik kiireid otsuseid vältida. Veebruari alguses võtab juhtimise üle Siga, kes ei lase Kaksikutel oma ellu kergemeelselt suhtuda ning vastutusest eemale viilida.

Vaid kõige töökamad ja sihikindlamad Kaksikud saavutavad edu tööl ja armastuses. Ülejäänud peavad kõvasti vaeva nägema, et soovitut eesmärki saavutada.

Talv tuleb Kaksikute jaoks raske, ent juba kevade poole lahenevad paljud olukorrad positiivselt. Uus aasta on Kaksikute jaoks uute ideede, õnnestunud plaanide ja optimismi aasta.

Märtsis tõustakse karjääriredelil kõrgele, ent seda juhul, kui suudetakse sõlmida suhteid rikaste ja kuulsate inimestega. See aitab mitte ainult uut omandada, vaid ka saadud kogemusi oma isiklikus ettevõttes ellu rakendada. Ei tohi vaid liialt kiirustada järelduste tegemisega ning tuleb tähelepanelikult kuulata Siga, kelle soovitused on vaid head. Sada korda mõõda, üks kord lõika!

Mai lõpus on oodata hulgaliselt proovilepanekuid. Need tuleb väärikalt läbida. Konkurendid ei taha Kaksikuid kuidagi rahule jätta.

Sea aastal võib ohtu sattuda Kaksikute reputatsioon. Vähem peaks viibima avalikes kohtades, vältima kõrvalhüppeid ning oma tulevikuplaanidest ei tohiks kellelegi rääkida. Võiks isegi mõneks ajaks tähtsamatest asjaajamistest eemale tõmbuda.

Suvi algab loominguliselt. Siis on võimalik ammuseid ideid realiseerida ning tunnustust saavutada. Kunagised anded ilmutavad ennast nii võimsalt, et tekib soov joonistada, laulda ja tantsida üheaegselt. See on aasta, mil Kaksikud peaksid saama kasu kõigest, millega nad tegelevad.
Tegelikult on Kaksikud üpris omapärased isiksused ning neil veab tavaliselt elus. Sügisel näiteks tekib võimalus soodsalt põnevale reisile minna.

Detsembri algus rõõmustab paljude meeldivate uudistega. Pereinimestel on oodata pere juurdekasvu. Lapsuke sünnib uue aasta künnisel. Vaderiks tuleb aga kindlasti Siga valida.
Kokkuvõtvalt on 2019.aasta Kaksikute jaoks külluslik ja mitmekesine. Nad peaksid vaid veidi tõsisemad ja vastutusvõimelisemad olema, et mitte iseenda isiklikes võimalustes pettuda.

Armastus

Võluvad Kaksikud jäävad harva üksindusse. Nii ümbritseb ka uuel aastal neid terve hulk austajaid. Ainult otsustada, kes nendest see õige on, on keeruline. Rohkem peaks kuulatama mõistuse, mitte südame häält.

Uuel aastal kohtuvad Kaksikud sümpaatse, targa ja tõsise inimesega ning tekib võimalus temaga abielluda ja õnnelik pere luua. Vaid eelmiste romaanidega tuleb sotid selgeks teha, et teatavad liialt salakavalad isikud ei hakkaks nina Kaksikute pereellu toppima.

Siga ei salli armastuses kergemeelsust, seetõttu ei saa Kaksikud kahel toolil korraga istuda.

Muide, ka oma välimuse eest peab rohkem hoolitsema, et armastatu näeks kallimat üksnes veetlevana.

Üksikutele Kaksikutele soovitatakse intiimelus mõistlik olla. Kui on soov tõsiseid suhteid luua, ei tasu kõikidele korraga silmi pilgutada.

Kuigi mõned Kaksikud pole valmis ametlikku abielu sõlmima, siis võib ka vabaabielu kõne alla tulla, kui ollakse koos otsustatud just nii elada. Sel juhul tuleks mõelda eraldi elamisele, et argimured siiraid tundeid ei lõhuks.

Raha

Rikkad ja edukad Kaksikud võivad uuel aastal osutuda aferistide ja petiste märklauaks. Seega tuleb olla väga ettevaatlik ning vältida võõrastega usalduslikke vestlusi.

Kaksikud võivad uuel aastal saada märkimisväärset finantsabi mõjukatelt isikutelt. Loomulikult ei hakka need inimesed Kaksikuid terve aasta ülal pidama, ent annavad väärtuslikku nõu, kuidas ilma eriliste probleemideta rikkaks saada. Et saada kasumit, võiksid Kaksikud sisse lülitada oma intuitsiooni ja kujutlusvõime, mida neil alati jagub.

Kauges kaares peavad aga Kaksikud mööda minema riskantsetest ning avantüristlikest ettevõtmistest. Kõik lepingud tuleb sõlmida väga korralikult.

Heategevuses soovitab aga Siga olla väga heldekäeline. Head teod tulevad Kaksikute juurde tagasi sajaprotsendiliselt. Inimesed jäävad neid aga kauaks mäletama.

Ja otse loomulikult võib osa teenitust kulutada ka isiklike vajaduste tarvis.

Samas ei tasu ka niisama mõtlematult raha tuulde loopida. Seda läheb tarvis reisideks, isikliku äritegevuse alustamiseks või siis sugulastele ravi jaoks. Soovitatav on leida selline tegevus, mis lisaks rahale pakub ka moraalset rahuldust. Kaksikute loominguline ja rahutu natuur vajab ju energia väljundit, kusjuures regulaarset.

Tervis

Uuel aastal olgu tähelepanu all toitumine. Hilisõhtul ei tasu kõhtu kurguni täis süüa, parem on eelistada kergemaid toite — puu- ja köögivilju jne.

Tõsiseid terviseprobleeme pole ette näha, ent laiselda ning vilistada elementaarse liikumise peale ikkagi ei tasu, vastasel juhul valgub figuur laiali. Ja otse loomulikult tuleb loobuda suitsetamisest.

Uuel aastal tuleb hoolega vältida stresse ja depressioone. Otsekohe ei tasu siiski psühholoogilt minna abi otsima ning ammugi mitte ekstrasentsilt. Kaksikud suudavad ise võita oma apaatia ja negatiivse suhtumise ellu.

Külmal ajal tuleb hoiduda viirushaigustest. Gripp ise polegi nii ohtlik, kui seda on tüsistused.

Vähem aega tuleks ka arvuti taga veeta. Kas siis tõesti teisi huvisid polegi? Spordisaal, bassein, võrkpall koos sõpradega ning puhkus vabas looduses — see on see, mida Siga aktiivsetele Kaksikutele soovitab. Seda enam, et Kaksikute selg pole just rauast ning nägemine võib kannatada pidevast monitori põrnitsemisest.

Allikas: Astroscope.ru