Suvel avavad loomingulised Kalad oma ettevõtte ning tänu sellele saavad kuulsaks ja rikkaks.
Neid Kalu, kes pole veel oma armsamat kohanud, ootab ees õnnelik tutvus. Armsam osutub meeldivaks ja usaldusväärseks. Kalad unustavad oma kahtlustused ja usaldamatuse ning tüürivad abielusadamasse.

Organismi ei tohi koormata raskesti seeditava toidu ja pideva tööga.

Suve lõpul on Kaladel kiire — tuleb allkirjastada lepinguid ja teha plaane tulevikuks. Paljud projektid on perspektiivikad, toovad tulu ja avavad ka võimalusi karjääri tõusuks.

Uuel aastal peavad Kalad oma psüühilist tervist tugevdama. Kui hinges on rahu ja tasakaal, siis laabub ka elus kõik hästi. Peab vaid lahkem ja tähelepanelikum lähedaste inimeste suhtes olema. Konkurentidele aga piisab lojaalsusest. Nende mõtted võivad Kalade suhtes olla salakavalad, seega tuleb olla ettevaatlik. Pole ka nii hirmsasti vaja suure raha järele tormata. Peab olema mõistlik. Milleks suur raha, kui niikuinii ei oska sellega midagi tarka ette võtta?

Samas, kui hästi tööd teha, saavad Kalad niikuinii kõik, mida ihaldavad. See aitab üle saada ka ebameeldivustest armastuse rindel. Peab teadma, et seiklused ja avantüürid muudavad elu keeruliseks labürindiks, seetõttu tuleb püüda hingelist tasakaalu säilitada.

Suvel peaks tähelepanu pöörama vanadele tutvustele. Võimalik, et sealt võib leida inimese, kellel on Kalade vastu tõsised ja siirad tunded. Kui talle samaga vastata, võib augusti lõpul pulmapeo korraldada. Pole vaja karta — intuitsioon ei vea alt.

Pereinimestele tuleb keeruline aeg. Suhted abikaasaga kõiguvad kord kire ja õrnuse, kord lahutuse piiril. Lastega on aga kõik korras — täielik harmoonia ja arusaamine. Ehk peaksid Kalad oma abielule midagi ebatavalist lisama? Näiteks kusagile reisile minema? Ainult ei tohi varju tõmbuda, nii nagu Kaladel on kombeks. Vastasel juhul jäävad probleemid ja solvumised lahendamata.

Hea oleks asuda ka elamistingimusi parandama. Raha kulub selleks küll palju, ent see on seda väärt. Seda enam, et Kalad on väsinud elamisest koos sugulastega ning nendega pidevalt olmeprobleemide pärast jagelemisest. Uuel aastal prognoositakse Kaladele rahalist stabiilsust. Tõsi, keset sügist tuleb raha üsna korralikult kulutada, sest perre ilmub kauaoodatud laps.

Detsembris peavad Kalad olema väga tähelepanelikud ja sihikindlad, et konkurentidest vabaneda. Vastasel juhul hakkavad need oma nina toppima mitte üksnes Kalade töösse, vaid ka tema isiklikesse asjadesse.

Aasta lõpul võib tehtule tagasi vaadata. Katsumusi oli terve hulk, ent Kalad tulid nendega väärikalt toime. Nüüd võib end veidike lõdvaks lasta ja üritada tulevikku vaadata. See aga osutub tõeliselt õnnelikuks.

Armastus

Kalad on tegelikult kerglastest romaanidest ning mõttetutest suhetest päris väsinud. Nüüd tahaks juba isiklikus elus midagi konkreetsemat, et tunda end mitte üksnes vajaliku, vaid ka armastatud inimesena.

Uuel aastal soovitatakse Kaladele olla just sellised, nagu nad tegelikult on — siirad ja südamlikud. Ei maksa end kivi alla peita, süda tuleb avada sellele, kes tõeliselt meeldib. Austajaid võib ju mitmeid olla, ent Kalad peavad leidma just selle kõige õigema. Siis võib augustis hakata pulmadele mõtlema.

Vallalised Kalad flirdivad nii kaua, kuni isu tühistest kohtamistest ja mõttetutest selgitustest täis saab. Ettevaatlik peab olema intiimelus. Selline valimatu toimetamine ei pruugi heaga lõppeda. Reputatsioon võib aga hetkega rikutud saada. Keskenduma peaks hoopiski usaldusväärse kaaslase otsingutele, kellega koos võiks kogu oma ülejäänud elu veeta.

Kalad on niivõrd veetlevad ja vahetud, et võiksid igasuguse austaja endasse armuma panna. Ainult et ideaali pole mõtet taga ajada. Uuel aastal soovitatakse oma illusioonid tahaplaanile jätta ja elada realistlikku elu.

Rahaa

Sea aastal ei tasu paigal tammuda. Kui on soov karjääri teha, siis tuleb asuda uusi ja kasulikke tutvusi otsima.

Kui tekib võimalus oma ettevõttega alustada, siis ei tohi endas kahelda, vaid tuleb asuda raha paigutama. Kalad on andekad kõiges, seetõttu ootab neid kindel edu. Kui raha koguneb juba liiga palju, siis võiks osa heategevusse paigutada. Kalad peavad sagedamini käima suurtel üritustel, mitte aga end kodus peitma.

Sea aasta pakub suuri perspektiive. Kui ükski neist vahele jääb, siis tuleb hiljem kahetseda. Saagu kõik teada Kalade loomingulistest ettevõtmistest. Ei tasu häbeneda, vastupidi, tuleb teistele oma šedöövreid näidata. Oma töid tuleb enesekindlalt reklaamida ning ideid teistega jagada. Toetust saab nüüd neiltki, kes enne ei uskunud, et selliseid suurepäraseid projekte saab üldse realiseerida.

Raha tuleb, kuid vaid juhul, kui Kaladel on õnnestunud väärikas amet saada. Ei tasu laiselda ega kadestada neid, kes on juba rikkaks saanud.

Uuel aastal tuleks muuta ka oma käitumist ja riietumise stiili. Võimalik, et Kalad tõrjuvad oma välimuse ja sünge olemusega eemale inimesi, kes oleksid talle vägagi kasulikud.

Tervis

Kalad aina kiirustavad Sea aastal kusagile. Neile pole omane passiivsus ja apaatia, vastupidi, tuleb aina joosta ja suhelda.

Uuel aastal võiks jalgrattaga liikuda ning võimalikult rohkem looduses viibida.

Tõsisemaid haigusi pole ette näha. Immuunsüsteem on korras, seetõttu pole külmetushaigused ja gripp ohuks. Samas võiks ikkagi võimalikult vähe olla kontaktis nendega, kes on juba haiged.

Kohv ja kange tee pole Kalade jaoks. Parem on juua puu- ja köögiviljadest valmistatud mahlu.

Depressioon on siiski see, mis võib Kalu ähvardada. Kusjuures kõige ebasobivamal hetkel, kui on vaja eriti hoolega tööd teha. Ehk aitab siin fitness või tantsimine?

Tuleb rohkem suhelda positiivsete inimestega, see aitab kurvameelsusest jagu saada. Peab oskama rõõmu leida ka kõige väiksematest pisiasjadest. Võimalusel aga minna koos sõpradega reisima.

Uuel aastal tuleb hoolega oma kaalu jälgida. Liigne kõhnus pole ilus ja ega ka liigsed kilod veetlust lisa. Tuleb käia hommikuti jooksmas, hea on kontrastne dušš ning otse loomulikult peab tervislikult toituma. Need ongi lihtsad tervise reeglid Kaladele, et haigused neid kimbutama ei tuleks. Hingelise tasakaalu leidmiseks võiks joogasse minna.

Allikas: Astroscope.ru