Suvel on Skorpion täis jõudu ja pealehakkamist ning see on abiks nii tööl kui ka isiklikus elus.
Sügisel võib Skorpioni perre sündida laps, mis pole mitte üksnes meeldiv, vaid lausa ootamatu saatuse kingitus. Pereinimesed peaksid tõsiselt hakkama mõtlema elamise laiendamisele või hoopiski mujale kolimisele.

Sea aasta võimaldab Skorpionile perspektiivika töö, mille poole ta on juba pikka aega pürginud. Rahaseis on hea ning ka autoriteet kolleegide seas kõrge. 2019.aastal soovitatakse Skorpionile veidi vähem teisi aidata, rohkem aga tuleb hoolitseda enese eest.

Veebruaris algavad Skorpionil kiired ajad. Kui aga jõuda vajalikku kohta ettenähtud ajal, siis tekib võimalus kasulikele lepingutele alla kirjutada ning vajalike inimestega tutvusi sõlmida. Uuel aastal võib Skorpion avastada endas ärisoone, ent ka loomingulised ideed toovad kasu, kui soostuda ärisõitudega ja olla valmis koostööks välisfirmadega.

Skorpion, kes on kõik pisiasjadeni läbi mõelnud, võib juba kevadeks oma probleemid lahendada ning asuda oma ammuseid unistusi realiseerima. Suurepärane intuitsioon aitab toime tulla konkurentidega, aga ka leida uusi teid rahalise seisu parandamiseks.

Uuel aastal ei tasu Skorpionil astuda vaidlusse ülemustega ega ka mitte eakate sugulastega. Võimalik, et miski võib ju õige olla, ent kõigest väest seda tõestama ei tasu hakata. Seda enam, et Skorpioni autoriteet on niigi küllalt kõrge.

Kahjuks tekivad Skorpionil armastuses raskused. Tuleb läbida päris palju katsumusi, et oma isiklik elu korda saada. Sea aastal tuleks sagedamini oma kallimale alla anda, mitte aga pidevalt saatuse üle kurta. Peab ilmutama õrnust ja järeleandlikkust siiralt armastava inimese suhtes. Ei tasu teda enda kasuks hakata ümber tegema.

Skorpion, kes on pereinimene, peab hakkama vastutust kandma. Ta ei pea üksnes olmemuredega tegelema vaid ka oma lapsi kasvatama.

Sea aastal peab Skorpion olema plaanipärane, et püsida veebruaris püstitatud graafikus. Igaks kuuks tuleb koostada eelarve ning seda siis rangelt järgida.

Üksikutel Skorpionidel pole uuel aastal austajatest puudus. Neid on piisavalt, ainult seda õiget on keeruline leida. Võib juhtuda, et alles suvel tekib see võimalus. Silmapiiril terendab ka pulmapidu.
Suvi on Skorpionile imetore. Ees seisab reis unistuste maale.

Sügis on täidetud ärikohtumistega ja loomulikult ka kohtumistega oma kallimaga. Kui Skorpion tahab nüüd puhkust võtta, laseb ülemus tal kerge südamega minna, sest tööd on ju palju ja hästi tehtud. Puhata tuleb aga ilma telefonikõnedeta. Ümberringi olgu vaid lähedased inimesed ja kaunis loodus.

Detsember tuleb suurepäran. On kätte jõudnud aeg oma edu ja saavutuste üle rõõmu tunda. Sugulased aga rõõmustavad Skorpioni tehtud hinnaliste kingituste üle. Jõulukuuse all tuleks aga endale tulevaks aastaks midagi ilusat soovida. See täitub kindlasti!

Armastus

Uus aasta tõotab Skorpionile lõputult kestvat romantilist aega. Tema jalge ees on terve hulk austajaid. Võistlejad aga pagevad suurest himust laiali. Ja õige ka, on ju Skorpion nii sümpaatne ja temperamentne, et teda ei saa kellegi teisega võrreldagi.

Sügis on armastuses erakordselt edukas. Kahjuks küll abiellumiseni asi ei jõua, ent see polegi nii tähtis. Peaasi on keskenduda kauakestvale ja ausale suhtele, mitte flirtida kõikidega järjepanu, nagu varem sai tehtud.

Uuel aastal tuleks sotid selgeks teha vanade ja ebavajalike tutvustega. Milleks see, kellest niikuinii väärikat elukaaslast ei saa? Kui olla kindlam ja initsiatiivikam, siis võib kergesti vallutada meeldima hakanud inimese südame. Ainult ei tohi hirmsasti peale käia, muidu võib teine ehmuda ja põgeneda.
Skorpion peaks uuel aastal siiski ettevaatlik olema, sest lisaks suurepärasele isiklikule elule võib kohata armukadedaid partnereid minevikust, kes rahu ei anna. Oskuslikult käitudes võib end siiski pealetükkivatest austajatest isoleerida. Siiras tuleb olla nendega, kes samaga vastavad. Ja ka romantikat ei tohi unustada, sest ilma selleta pole armastus midagi väärt.

Raha

Juba aasta alguses tuleks selgeks teha oma suhted konkurentidega. Rahalises mõttes on aasta hea. Skorpion on edukas ja enesekindel. Ainult ettevaatlik tuleb olla, sest seal, kus on palju raha, on ka suur pettuse oht. Seega tuleb raha hoida ning vältida selle paigutamist kahtlastesse projektidesse. Arenenud intuitsioon aitab vigu vältida ja kogutud varandust alles hoida. Vältima peab ka neid, kes kord juba petnud on.

Suur raha Skorpioneid jalust ei raba. Nad asuvad nüüd loominguga tegelema või avavad oma ettevõtte. Kui leidub usaldusväärne partner, võib julgelt temaga oma ideid jagada.

Ent hoolega tuleb jälgida, millistele dokumentidele allkirju anda. Kõik finantsidesse puutuvad saladused tuleb enda teada jätta. Vastasel juhul on konkurendid kohe jaol ja võib juhtuda, et kaotus tuleb suur. Kui aga mõistlikkuse piires riskeerida, siis sujub kõik hästi. Kord kuus võiks ka loteriipileti osta, õnn võib naeratada.

Tervis

Skorpioni tervis on raudne, ometi mitte nii raudne, et sellesse võiks ükskõikselt suhtuda. Kui õigesti toituda, ujuda, joosta ja naeratada, siis välditakse paljusid enesetundega sotud ebameeldivusi.
Uuel aastal võiks end peeglist imetleda ja kindlaks teha, kas on tarvis alla võtta või, vastupidi, mõne kilokese juurde kasvatada. Külmikus peavad olema enamasti puu- ja köögiviljad ning piimatooted. Puhkepäevad tuleks looduses mööda saata.

2019.aastal peab tähepanu pöörama maksale ja nahale. Need vajavad puhastamist. Loobuma peab rasvasest, soolasest ja liiga kaloririkkast toidust. Ka optimismi tuleb endasse laadida. Aitab paanitsemisest, närveerimisest ja enesepiinamisest.

Kahjuks ei saa Skorpion uuel aastal ilma stressideta hakkama. Ent need polegi nii hirmsad, kui võiks ette kujutada. Tuleb lihtsalt õigeaegselt arsti poole pöörduda ja ongi kõik. Uuel aastal peab Skorpion maha jätma suitsetamise ja õllega liialdamise, rääkimata lõputust krõpsude nosimisest. Muidu võib tõesti haiglasse sattuda. Muide, et sõprade ees saaks oma võluva naeratusega hiilata, ei. tohi unustada ka hambaarsti.

Allikas: Astroscope.ru