On vaid üks halb asi, nimelt aega koos perekonnaga olemiseks jääb väheks. Sõnnil on alati kiire — töö, karjäär, ärikontaktid. See on ju muidugi suurepärane, ent kalleid inimesi ei asenda miski. Uuel aastal soovitatakse alustada isikliku äriettevõttega, et sissetulekuid stabiliseerida ning sagedamini kodustega suhelda.

Uuel aastal kohtavad üksikud Sõnnid inimest, kellesse armuvad kogu südamest. Tuleb vaid vähem mõelda ja analüüsida, muidu võib oma tulevasest teisest poolest ilma jääda. Pereinimesed võivad hakata lapsevankri jaoks raha korjama, sest 2019. aasta teeb neist õnnelikud kapsevanemad.
Sõnn, kes on seni oma tervisesse kergemeelselt suhtunud, muudab nüüd meelt — hakkab sportima, jätab maha suitsetamise ning pöörab rohkem tähelepanu oma psüühiliselt seisundile.

Oma tööde ja tegemiste tuhinas ei pane Sõnn tähelegi, et võim vahetub. 5. veebruarist hoiab rooli Kollane Maa Siga (Metssiga). See on terane ja rõõmsameelne loom. Kahjuks ei ole kõik elumuutused positiivsed ning sellega tuleb nüüd arvestada.

Sõnn peaks uuel aastal käituma enesekindlalt, ent mitte kapriisselt. Koera aasta küll hellitas Sõnni, nüüd tuleb aga vabaneda halbadest harjumustest ning asuda eeskujulikult käituma. Märtsi algusest hakkab kõik siiski paremuse poole liikuma ning tekib võimalus kogunenud probleemide lahendamiseks.

Kui Sõnn asub hoolega tööle, siis Siga ei unusta teda selle eest premeerimast. Boonusena võivad kõne alla tulla kasulikud tehingud, töö välismaal ning isiklik äriprojekt. Kevadel võib Sõnn vaadata konkurentidele juba ülevalt alla, sest on saavutanud ihaldatud kõrgused. Seda eriti siis, kui ta hangib uut infot ning sõlmib perspektiivikaid tutvusi.

Uuel aastal ootavad lähetused välismaale, seetõttu tuleks asuda varakult inglise ja ka jaapani keelt õppima. Üksikutel inimestel on suur hulk võimalusi seada korda oma isiklik elu kodust kaugel. Armastus on siiras ning ootamatult meeldiv. Ainult et pulmadega ei tasu kiirustada. Tuleks varuda kannatust ning oodata vähemasti sügiseni. Selle ajaga võib hoolega tundma õppida oma partneri iseloomu ning plaane. Ehk tuleks mõnda aega olla külalis-või vabaabielus. Romantika on ju tore asi, ent asjaliku Sõnni jaoks on meelepärasem praktilisus ning realistlikkus.

Kevade lõpuks saavad paljud Sõnnid lapsevanemateks. Tegemist on palju ning tunded käivad üle pea. Peamine, et saaks korda rahaline seis. Tarvis on ju osta lapsevanker, voodi ja kõik muu sinna juurde kuuluv. Sõnn peaks õppima mõistliku Sea käest, kuidas raha koguda. Võiks uurida ka paljulapseliste sõprade käest, kuidas nemad hakkama saavad.

Uus aasta ennustab Sõnnile suurt edu loomingulistes projektides. Ideid on palju, samas ei realiseeru paraku mitte kõik. Oma andeid tuleb aga esitleda mitte üksnes sõpradele, vaid ka suurte auditooriumite ees. Nii tekib võimalus kinnistada oma reputatsiooni mõjukate isikute abiga. Nemad aitavad rahaliselt ning jagavad ka kogemusi. Sügise keskpaigaks on Sõnnil kogunenud korralik summa, mille eest saab osta auto või lausa uue elamise.

2019.aastal peab Sõnn suhtlema palju rohkem oma perekonna ja lähedastega. Jah, nüüd ollakse rikas, tegus ja edukas, ent lähedasi unustada ei tohi. Detsembris võiks organiseerida ühise reisi oma kallitele. Muide, detsembris on oodata ka üllatust!

Armastus

Aitab üksikuna ja vabana ringi kõndimisest. Kui vaid flirtida ning ilma kohustusteta elada, siis saabub ka vanadus üksinduses. Saabuva aasta horoskoop soovitab Sõnnile häälestada end tõsisemale lainele, armuda tõemeeli ning asutada ennast abieluranda sõudma.

Isegi siis, kui nõuandjaid ei ole, võiks vahel alluda targale ja hingelisele Seale. Ainult ametliku kosimisega ei maksa kiirustada, oodata võiks sügiseni. Senikaua võib koos reisida või alustada ühist ettevõtet. Ka kodu jaoks on vaja raha kõrvale panna. Ega siis koos vanematega saa elada. Oma väljavalitu suhtes peaks uuel aastal olema õrnem ja tundlikum. Pole vaja süveneda olmemuredesse ning vaid rahaga tegeleda. Nii võib romantika sootuks ununeda. Sõnn on maa märk, seetõttu väärtustab ta oma peret ja kodu. Ning ka järelkasvule tuleks mõelda. Kured juba lendavad … Vaid üks asi on, millest peab kindlasti loobuma, see on armukadedus.

Töö

Tõotab tulla raharikas aasta, millist Sõnn pole veel kunagi näinud. Ning ta korraldab selle endale ise oma ausa tööga. Seda muidugi tänu Seale, kes on õpetanud kokku hoidma ning lisatöödeks valmis olema. Samas tuleb hoolega silmas pidada konkurente ja kadestajaid. Kaklusesse ei tasu laskuda. Ent neile kavalal moel õppetund anda, seda Sõnnid juba oskavad.

Tähtis on alati aus olla ning oma otseseid kohustusi täita. Raha on palju ning Sõnn mõtleb oma isikliku äritegevuse alustamisele. Miks ka mitte. Ainult kaaslasi tuleb hoolega valida, et nad ei varastaks ega reedaks.

Uuel aastal tuleb olla väga tähelepanelik dokumentidele alla kirjutamisel ning tehingute sõlmimisel. Pettus võib tulla sealt, kus ei oskaks isegi mitte kahtlustada. Siga ei kannata loodreid, seega ei peaks Sõnn loorberitele puhkama jääma. Tööd tuleb teha palju ja kaua, ent see kõik tasub end ära.

Tervis

Sõnn armastab palju maitsvat toitu süüa. Ent Siga soovitab siiski toiduga piiri pidada. Ka režiimi ei tohiks unustada. Muidu võib figuur laiali valguda ja tervise ohtu seada.

Uuel aastal tasub vitamiine varuda ning oma lauale puu- ja köögivilju, putrusid ning piimatooteid lisada. Õhtul aga ei tasu kõhtu täis pugida, muidu tuleb pöörduda dietoloogi poole ning joosta hommikuti nii, et võhm väljas. Sõnnid peavad eriti grippi ja külmetushaigusi kartma.

Peab ka kiiresti suitsetamisest loobuma, siis läheb salakaval köha mööda ning lisandub energiat. Õhtuti aga ei tohi vedeleda diivanil, vaid tuleb end liigutada ning minna värske õhu kätte üleliigseid kaloreid põletama.

Peab meeles pidama ühte olulist kuldreeglit –„Tervist hoia noorest peast“. Mida rohkem oma füüsilisele seisundile tähelepanu pöörata, seda reipamana ja optimistlikumana Sõnn end tunneb.

Allikas: Astroscope.ru