Suvel peab Veevalaja tegelema oma rahalise seisu korrastamisega. Kriisist võivad välja aidata sõbrad ja usaldusväärsed partnerid. Sea aastal on võimalik leida lisatööd, et rahast enam puudust ei tunneks.

Pereinimestel tuleb palju koduseid arusaamatusi. Pooled probleemidest on seotud lastega, kelle kasvatamisega tuleb põhjalikult tegeleda. Lõpetama peab ka abikaasade vahelise armukadetsemise, see võib tugevaimagi liidu lõhkuda.

Ees seisab ka lähedaste sugulaste olmeprobleemide lahendamine. Ainult ei tohi enda peale võtta rohkemat, kui kanda suudetakse — muidu saavad kannatada tervis ja ka psüühika.

Koera aastal kartsid probleemid ja ebaõnnestumised Veevalajat ning seetõttu üritasid teda vältida. Pole ka midagi imeks panna, sest kangekaelsust ja julgust oli Veevalajal küllaga. Ka Sea aasta horoskoop soovitab Veevalajale samasugust enesekindlust.

Jah, esialgu küll tabab Veevalajat paanika — kuidas nüüd käituda, millised prioriteedid paika panna? Soovitav on realistlikum olla, et illusioonid ei segaks viljakat tööd ning tõelise armastuse leidmist.
Uuel aastal on võimalus alustada koostööd välismaiste partneritega, seega ootavad ees uued ärikohtumised ja kasulikud lepingud. Tekib võimalus avada ka oma ettevõte, samuti viia ellu originaalseid projekte.

Kevadel on Veevalajal külluses suurt kasu toovaid plaane ja ideid.

Paraku tekivad mais arusaamatused konkurentidega ning peab pidama tõelist võitlust oma koha pärast päikese all. Selle kõigega tuleb aga hakkaja Veevalaja suurepäraselt toime. Raha on külluses ning austajad rüselevad ukse taga. Veevalajal tasub vaid silma pilgutada ning kutsuda üks või teine kohtamisele.

2019.aastal on Veevalajal, kes on sisse seadnud kindlad suhted oma väljavalituga, oodata pulmakellade helinat. Ja seejärel on ka lapsed tulemas. Kindlasti tuleb lahendada probleemid elamisega, muidu peab kaua aega koos ämmaga elama. Kui aga tööd ei ole võimalik hetkekski jätta, tuleb leida hoolitsev ja usaldusväärne lapsehoidja.

Et säilitada siiraid ja kauakestvaid suhteid oma teise poolega, peab Veevalaja oma intuitsiooni usaldama. Tuleb olla lojaalne kõige suhtes, millest kallim räägib. Samas peab võtma ka vastutuse majapidamise eest.

Sügisel võib Veevalajale võistleja tekkida. Ent pole vaja kohe ennustaja juurde tormata, et maagia abil sellest ebameeldivast tüübist lahti saada. Veevalaja suudab ise kõik oma probleemid lahendada, kui oma armsamaga avameelselt kõneleb.

Detsembris on parem puhata ja reisile minna. Kui ei taha üksi mööda maailma rännata, võiks sõbra või mõne sugulase kaasa kutsuda.

Uuel aastal on oodata ka palju uusi tutvusi ja äripartnereid, ent Veevalaja peaks olema ettevaatlik, et mitte ebameeldivatesse olukordadesse sattuda.

2019.aastal võiks mõelda maja või suvila ostu peale. Ilmselt tahab Veevalaja olla ise ehitaja või disainer. Sea aastal on see täiesti võimalik, sest ka raha on selleks piisavalt.

Armastus

Kui Veevalaja tahab uuel aastal oma isikliku eluga kenasti toime tulla, peaks ta initsiatiivi oma kätte võtma. Pole vaja Fortuunale loota. Seda enam ei tasu oodata esimesi samme meeldima hakanud inimese poolt. Kütkestavast Veevalajast pole lihtsalt võimalik mööda minna, seetõttu austajatest puudust ei ole. Delikaatsel moel tuleks siiski eriti pealekäivatest isikutest vabaneda. Nemad pole ju süüdi, et ta nii otsustusvõimetu ja vabadust armastav on.

Veevalajal tasuks uuel aastal oma parimaid omadusi demonstreerida, et tähelepanu köitnud sümpaatiale muljet avaldada.

Armastus võib Veevalaja ka abieluranda juhtida. Vaid ta ise peab olema valmis ametlikuks suhteks. Kui ta aga ei suuda valikut langetada, siis võib esialgu vaid flirtida ja elada vallalisena edasi. Kui õnn on tõeline, siis ei kao see kusagile.

Veevalaja perre ennustatakse beebi sündi. Ent vaid nendele paaridele, kes on juba kaua lapsest unistanud. Jah, tegemist küll jätkub, ent need toimetused on meeldivad.

Niisiis, kui ei taha õhtuid üksinda mööda saata, vaid ihkaks luua perekonda, tuleb olla aktiivsem ja oma tunnetes avameelsem.

Raha

Uuel aastal peab Veevalaja rahulikult ja kohusetundlikult tööd tegema, sest konkurente pole vaja karta. Raha on olemas — võlad on tasutud ja uusi ei ole kavas võtta. Pole ju mõtetki.

Veevalaja peab vaid olema enesekindel ning energiline. On olemas kõik võimalused karjääri teha ning raha perspektiivikatesse projektidesse paigutada. Tuleb olla julge ning ilmutada oma andeid ja kogutud kogemusi.

2019.aasta tõotab juunis-juulis ootamatut tulu. Tuleb vaid ettevaatlik olla, ka raha on katsumus. Isegi siis, kui on õnnestunud saada märkimisväärne summa, ei tasu seda ikkagi raisata kinnisvara ja luksusesemete peale. Parem on seda hoida kasulikumate paigutuste tarvis. Samas võivad sugulased asuda raha välja pressima. Loomulikult võib aidata, ent mõistlikkuse piires.
Uuel aastal võib toimuda väga tulusa tehingu sõlmimine. Lõpuks on tõeline rikkus toas. Sellest pole aga vaja laialt kuulutada, muidu asuvad kadetsejad tegutsema.

Tervis

Sea aastal ei tarvitse Veevalajal oma tervise pärast muret tunda. Ent dieeti tuleb siiski pidada, et mitte liialt kosuda. Pole mingit vajadust kasutada toiduks üksnes tooreid puu- ja köögivilju. Oma menüüd peab mitmekesistama ka liha- ja kalaroogadega.

Tegeleda võiks joogaga ning rahustava muusika saatel sagedamini lõdvestuda. Kuulata võiks klassikalist muusikat, lugeda ja suhelda positiivsete inimestega. Rohkem peab ka liikuma, loodust nautima ja ujuma. Suvel karastab organismi päike.

Veevalaja ei tohi mingil juhul liiga kõhn olla. Siis pole jõudu ega soovi aktiivselt elada. Kõiges peab säilitama mõistlikkuse piire. Alustada tuleb ka võitlust kahjulike harjumustega.

Külmetuse eest pole keegi kaitstud, seetõttu võib isegi Veevalaja haigeks jääda. Nohust ja köhast saab jagu rahvameditsiini abil. Võiks uurida eakatelt tuttavatelt, kuidas varem selliseid asju raviti.
Kui õues on pakane ja tuul, tuleb soojalt riietuda. Arsti juures peab regulaarselt ennast kontrollimas käima, immuunsüsteemi tugevdama ja ka fitness tuleb tervisele kasuks.

Allikas: Astroscope.ru