1. Katsu tema vanematega suhelda ilma, et kallim juures oleks
See võib pühadesaginas olla keeruline, ent jätab sinust kahtlemata hea mulje, et üritad neid tundma õppida. Siiski vaata ette, et sinuga ei juhtuks nii nagu ühe Redditi kasutajaga. “Veetsime pruudiga esimesed jõulud tema ema juures. Ühel hetkel palus ta ema mind kööki, et minuga nelja silma all rääkida. Ta andis mulle ümbriku ja ütles, et tütre toa seinad ei pea heli just ülemäära hästi kinni ning katsugu me seega vaiksed olla. Tolles ümbrikus olid kondoomid, mis olid ekstraväiksed,” jagas mees enda kogemust.

2. Hoia oma käed endale!
Niisiis olgu te ükspuha kui armunud, ei tasu oma tundeid liiga palju välja näidata. Kuigi tegu on sinu peika vanematega, kes on teda ilmselt igas seisus näinud, ei tähenda see, et nad teie sülelemist ja muud tahaksid pidevalt näha. Muidugi võite käest ja ümbert kinni hoida ning teineteist põsele suudelda, kõike tasub teha lihtsalt mõistuse piires!

3. Ole abivalmis!
Paku alati abi! Ole valmis nõusid pesema, toitusid lauale kandma, väiksemaid sugulasi kantseldama ja kõike säärast. Kuigi sa ehk ei oska süüa teha, vihkad koristamist ja lapsi, tasub siiski seda teha, et peika vanematele näidata, kui ideaalne koduperenaine sa oled. Võimalik, et te ei kavatsegi järglasi saada ning kodutöid teete koos nagu võrdsed partnerid. Tema vanemaid see aga ei huvita! Lisaks kindlasti alati korista enda järelt. Eriti jääd peika emale meelde, kui pärast vanemate kodus öö veetmist teed voodi ära, pannes seejuures padjapüürid, lina ja tekikoti eraldi, et need saaks kohe pessu visata.

4. Võta kaasa kink
Keegi ei eeldagi, et teed kingituse igale pereliikmele, keda sa kunagi isegi näinud ei ole. Siiski ei tasu minna tühjade kätega! Haara näppu pudel veini, midagi magusat või näiteks lauamäng. Viimane on eriti hea variant, kuna mängides on vanematega sideme loomine eriti hõlbus, lisaks viidab see aega, mis muidu võiks venida nagu tatt.

5. Ära näita välja oma tujusid
Kuigi ühes peikaga võid sa ehk käituda nagu tõeline diiva, siis tema vanematega kohtudes jäta paha tuju ukse taha. Lisaks hoidu tundlikest teemadest nagu poliitika, religioon ja muud, mis võivad tunded keema ajada ja vaidlusi tekitada. Kui onu Heino peakski olema šovinistinäru, kes arvab, et feminism tähendab meeste vihkamist, siis ei tasu temaga kaklema hakata, vaid keelt hammaste taga hoida. Nagu öeldakse, targem annab järele! Seejuures kui kõik üle viskab, ära kuku jooma, sest sa ju ei taha, et peika ema arvaks, et oled alkoholiga liiga suur sõber. Lisaks ära jumala eest pirtsuta. Toidust võid keelduda vaid siis, kui oled selle vastu allergiline, vastasel juhul solvad kokkajat ja seda sa ju ei taha!
NB! Vastikut toitu tasub süüa imepisikeste ampsudena! See on küll piinarikas, ent siis läheb see vähemalt alla ja ka jääb sinna.