Philips Series 9000 pardel S9711 – maailma kõige mugavam elektripardel! 8-suunalised ContourDetecti raseerimispead järgivad iga teie näo ja kaela kontuuri. V-Track süsteem suunab karvad täpseima tulemuse saavutamiseks parimasse asendisse. Tulemuseks on ülimalt nahalähedane ja sile raseerimine.

Philips Series 7000 vaakumiga habemepiirel BT7210. Selle piirliga saad piirata habet, vuntse ja põskhabet, ilma et peaksid pärast koristama. Sisseehitatud vaakumsüsteem eemaldab kuni 90% lõigatud karvadest. Tänu reguleeritavale pikkuse seadistusele saavutad täiuslikult ühtlase habeme.

Philips Lumea Prestige fotoepilaator SC2009 aitab nautida siidpehmet karvavaba nahka kuni kaheksa nädalat. Kõige tõhusam juhtmeta IPL-lahendus, mis väldib karvade taaskasvu näol ja kehal. Regulaarsed õrnad valgusimpulsid hoiavad nahka iga päev siledana. Philips Lumea kasutab uuenduslikku valgustehnoloogiat IPL (intensiivne pulseeriv valgus), mis on arendatud ilusalongides kasutatava tehnoloogia põhjal.

Philips StraightCare juuksesirgendaja BHS674 – ioonhooldus ja keraamilise kattega plaadid tagavad juuste kaitse, sirguse ning sära, saavutades imeilusad sirged juuksed ühe korraga! Erinevad temperatuuriseadistused tagavad täieliku vabaduse valida oma juuksetüübile sobivaimat temperatuuri.

Philips ProCare HPS940 automaatse koolutajaga saad endale vapustavad lokid. Profitaseme harjadeta mootor ja titaanist keraamiline kuumutusrull rullivad, kuumutavad ja koolutavad juukseid automaatselt, et luua alati täiuslikku tulemust. Võimalus valida erinevate kuumuse ja taimeri sätete vahel vastavalt erinevatele juuksetüüpidele. Kolm reguleeritavat koolutamise suunda võimaldavad koolutamisele loomingulisemalt läheneda.

Jaga
Kommentaarid