Kui ka sina sooviksid teha seda kuidagi erilisemalt, kui veeta õhtu mõnes kodulähedases lokaalis või hoopis ööklubis, siis siin on sulle mõned lõbusad variandid, mida saad koduseinte vahel teha:

1. Tüdrukuteõhtu pidžaamades

Keegi pole liiga vana pidžaamapeoks. Kutsu oma sõbrannad külla, tõmmake selga oma kõige nunnumad ööriided, tellige süüa (või küpsetage koos), valmistage häid kokteile, vaadake romantilisi komöödiaid ja võtke üheskoos uus aasta vastu.

2. Korralda pidulik õhtusöök

See on täpselt välja mineku ja kodus olemise vahepealne variant. Kutsu külla mõned oma kõige lähedasemad sõbrad ja valmista neile mitmekäiguline õhtusöök, kata laud ja nautige!

3. Tehke sellest kohting

Vana-aastaõhtu on ka suurepärane võimalus, et korraldada üks pidulikum kohting teile kahele, sest kuigi erinevaid restorane, kus õhtustada on palju, on väga eriline ka kodus, täitsa kahekesi uus aasta vastu võtta.

4. Korralda mänguõhtu

Mänguõhtu on samuti üks hea viis, kuidas sisustada vana-aastaõhtu ilma, et peaksid end liiga palju üles lööma ja kodust välja minema. Las ka sõbrad tulevad kohale koduriietes ja sussides, kata laud snäkkide, jookide ja lauamängudega ning õhtu võibki alata. Kui tunned, et oled eriti võistlushimuline, võid panna paika ka tiimid ja mängudes omavahel võistelda ning parimatele peo lõpus auhinnad kinkida.

5. Tee midagi, mis sulle väga-väga meeldib

Miks mitte veeta see õhtu sel aastal tehes midagi, mida sa väga naudid? Näiteks minge mängige sõpradega bowlingut, maali või joonista või meisterda midagi, loe raamatut, küpseta midagi, mida sa ammu oled küpsetada tahtnud või vaata kõiki oma lemmikfilme uuesti.

6. Puhka kodus

Ehk oleks hoopis hea idee võtta uus aasta vastu täielikult lõõgastudes? Tee näomaski, mine vanni, hoolitse oma keha eest ja ärka 1. jaanuaril üles hoopis uue endana.

Allikas. The Everygirl