1. Püsida eelarves

Kui siiani oled elanud palgapäevast palgapäevani, on aeg teha muutus, et saaksid iga kuu midagi ka kõrvale panna. Vaata oma kulutused üle, mille arvelt saaks säästa? Koosta kuueelarve ja järgi seda!

2. Rohkem lugeda

Jaanuar on parim aeg, et koos hea raamatuga teki alla pugeda. Igal õhtul raamatu lugemine võiks kujuneda harjumuseks!

3. Vähem alkoholi tarbida

Alkohol kahjustab sinu tervist! Kui tunned, et oled sel aastal alkoholitarbimisega liialdanud, on aeg midagi ette võtta.

4. Suitsetamisest loobuda

Samamoodi nagu alkohol, kahjustab ka suitsetamine sinu tervist. Jäta uuel aastal tubakatoodetega hüvasti!

5. Treppidele "tere" öelda!

Võta päevas 10 minutit ja jookse trepist üles-alla. See annab sulle palju suurema energialaengu kui tass kohvi!

6. Puhkust planeerida

... loomulikult siis kas kodumaal või siis, kui on taas turvaline reisida. On tõestatud, et naised, kes reisivad vähemalt kaks korda aastas, on õnnelikumad!

7. Vett juua

Kas jood päevas piisavalt palju vett? Kui ei, siis on palju telefonirakendusi, mis aitavad sul päevast veetarbimist jälgida.

8. Teraapiasse minna

2020 on olnud hullumeelne aasta. Kui tunned, et su peas või südames pole kõik päris korras, võta plaani kellegagi rääkida.

9. Delegeerida

Kui kõik majapidamisega seotud toimetused on sinu kanda, võiksid uuel aastal anda endale lubaduse, et ei rassi üksi tööd teha, vaid jagad koduseid ülesandeid ka teistele pereliikmetele.

10. Annetada

Annetus ei pea olema alati rahaline. Kui sorteerid oma riidekappi, võid leida sealt korralikke esemeid, mida sa enam ei kanna. Las keegi teine kannab! Tee suurpuhastus ja anneta esemed, mis kasutust ei leia kellelegi, kel neid vaja võib minna.

11. Rohkem liikuda

Kui liikumine on jäänud unarusse, luba uueks aastaks, et võtad oma meelisspordi taas käsile. Vahet pole, kas selleks on pikemad jalutuskäigud pere lemmikuga või pool tundi aeroobikat televiisori ees. Motivatsiooni enda liigutamiseks võid leida erinevates liikumisväljakutsetest, näiteks Jooks on Lahe või Half an Hour Power.

12. Midagi uut õppida

Hoia vaim erksana! Kui oled igatsenud proovida mingisugust uut hobi, siis aasta 2021 on see aeg, mil see ette võtta!

13. Tervislikumalt toituda

Kui soovid uuel aastal peeglist näha ilusamat pilti või lihtsalt oma toitumisharjumusi tervislikumaks muuta, siis lihtsalt tee seda! Poolfabrikaadid jäta poodi, tarbi rohkem päristoitu!

14. Enda eest hoolitseda

Aastal 2021 hooli endast rohkem! Luba endale käik näohooldusesse, maniküüri või võta ette stiilimuutus!

15. Rohkem magada

Ära tee asju oma une arvelt! Magamise ajal tegele ikka magamisega, nii oled järgmisel päeval reibas ja toimetused sujuvad paremini.

Hea Naisteka lugeja, mida lubad Sina endale aastaks 2021? Anna kommentaariumis teada!