Tehnoloogiatoimetaja Hans Lõugasel on kaasas kolm kummalist leiutist möödunud aastast.
"Mõtlesin, mida teile kaasa tuua, palju tehnikauudiseid on ju internetis, neid ei saa katsuda. Aga võtsin kolm asja kaasa. Kõige taga tundub, et märksõnana on nutitelefon," rääkis Hans Lõugas. Ta laual on pisike droon, kummaline papist kast virtuaalreaalsuse loomiseks ja kaamera, millel kaamera ja objektiiv on eraldi.
"Kas see on kahekesti pildistamiseks ja tulevikus näeme Jaapani turiste Tallinna vanalinnas moel, et naine jookseb objektiiv käes ees, mees nutitelefoniga järel?" uurivad saatejuhid. Vaata lähemalt Delfi TV aastavahetussaatest!

Eesti sisepoliitika sündmustest soovitab Andrus Kivirähk ikka üle olla ja mitte eriti välja teha.

"Nagu ütleb laulusalm, ei mu rõõmsat südant miski kurvaks tee! Ei maksa end häirida lasta sellest, mis juhtub sisepoliitikas!" kiitis Kivirähk aastat. Kuid mida arvab ta kooseluseadusest? Milline on aga uus suur lõhe järgmisel aastal: kas inimesi eraldavaks jooneks saab see, kes on pehmo, kes kõva mees? 

Saates räägib laulupeo tähtsusest Aarne Saluveer: milline oli see hetk, mil kananahk ihule tekkis?

Tänavu oli ka kurb aasta, sest lahkusid paljud armastatud kultuuriinimesed. Suri ka armastatud laulja Jaak Joala. Saates meenutab lahkunuid Reet Linna. Kas mingil hetkel tekkis ka tal endal tunne, et ei julge enam surmakuulutusi vaadata?

"See algas nagu suvel pihta, kõigepealt olid need, kes olid nagu vanema põlvkonna inimesed. Siis aga hakkasid minema täies elujõus mehed. Mingil hetkel mõtlesin, kas on aeg ka endal testament teha..."

Spordimaailma räsinud dopinguskandaalid jätavad musta maigu juurde ka neile, kes teevad sporti ausalt - meil on stuudios kümne tiitlivõistluse medalivõitja Gerd Kanter, kes ise pooldab dopinguküsimustes nulltolerantsi - karistuseks võiks olal eluaegne võistluskeeld.

"Ausa spordi propageerimine muutub oluliseks. Muidu ei julge lapsevanemad lapsi enamka trenni tuua," räägib Kanter.

Tundub, et kodumaise meelelahutusmaailma kõiki märksõnu koondab tänavu endasse Tanja Mihhailova. Lisaks Eesti esindamisele Eurovisioonil osales Tanja Mihhailova ka näosaate komitees. 

Välispoliitika sündmusi kommenteerivad Urmas Paet ja Putini kriitik Artemi Troitski. Tehnoloogiaajakirjanik Hans Lõugas on kaasa võtnud kolm kummalist tehnikavidinat, mis kõik on sel aastal masse vallutama hakanud. Alkeemia taroskoobi koostaja Katrin Oidra käega tõmmatud kaartidest saame teada, kas ja mis hakkab uuel aastal hästi minema.